De Klein AV
Kijken
Luisteren
Reinigen
Bedienen
Service
Zorgeloos Beleven | Over ons

Over ons

De Klein - AV ontwikkelt en levert kwalitatief hoogwaardige diensten op het gebied van audio- en beeld technologie. Deze diensten hebben een innoverend karakter en worden geleverd waar en wanneer de klant dat wenst.

Klantgericht handelen is het uitgangspunt om het toonaangevende bedrijf in de multimedia branche te zijn en te blijven. Door een adequaat personeelsbeleid zijn wij in staat om onze medewerkers op te leiden tot specialisten en aan ons te binden, aangevuld met de juiste productkeuze wordt hierdoor onze kwaliteit gewaarborgd.

Echt partnerschap betekent dat je altijd beschikbaar bent voor de opdrachtgever. Met volle aandacht. Om bijvoorbeeld samen te onderzoeken wat uw wensen zijn en welke technische apparatuur u daarvoor nodig hebt. Gedegen overleg geeft immers de borging voor een effici├źnte uitvoering op het moment dat het erop aankomt.

Bij De Klein - AV kunt u altijd rekenen op creatieve inbreng en deskundig advies.

Op basis van uw behoeften en voorkeuren ontwerpen wij vervolgens de oplossing die het beste bij u past, tot in detail. Omdat uw tevredenheid voorop staat, levert De Klein - AV ook belangrijke ondersteunende diensten. Zoals technische begeleiding, installatie, onderhoud en reparatie volgens de hoogste professionele normen.

Hebt u daarbij vragen? Dan staan wij voor u klaar. Met een team van commercieel-technische specialisten. Geen antwoordapparaat, maar mensen van vlees en bloed die van de hoed en de rand weten. Een investering die de moeite loont. Niemand praat immers graag tegen een machine, en als u de moeite neemt om te bellen dan staan wij klaar om u professioneel van dienst te zijn.


Archief nieuwsberichten

Beuningen Onderneemt 2016
Vorig jaar is de nieuwe promotiefilm van Beuningen Onderneemt 2016 live gegaan. Ook De Klein Audiovisuals zijn gevraagd om hieraan deel te nemen. Dit gezien het feit dat ons bedrijf al 3 generaties oud is en wellicht de vierde generatie (mijn zoon David) klaar staat om het in de toekomst over te nemen.

Innovatie op het gebied van nieuwe technologie├źn om daarna nieuwe wegen in te slaan. Maar ook innovatie op het gebied van vernieuwen wat wij al generaties lang doorgeven; het zit in ons DNA! Trots op mijn Opa Hent de Klein die het bedrijf in de jaren 30 van de vorige eeuw gestart is! De eerste radio's, tv's, wasautomaten we hebben het allemaal mee gemaakt. Trots op mijn vader Toon de Klein die het bedrijf daarna overgenomen heeft van mijn opa, en het een volledige eigen identiteit heeft gegeven met alle nieuwe ontwikkelingen en apparatuur van die tijd. Trots op ons bedrijf wat door de juiste keuze's en de innovaties op gebied van techniek en mens ons heeft gebracht waar we nu staan; een prachtige onderneming die klaar is voor de toekomst! Op naar de 100 jaar! De Klein Audiovisuals.

 


De Klein - Audiovisuals IN DE MEDIA
In het blad MaasenWaal4All heeft een mooi redactioneel artikel te staan o.a. over de nieuwe 'Control4'-demonstratieruimte! Bekijk het artikel (pdf)

 

Even voorstellen

Rob de Klein (Eigenaar)
Rob de Klein

Mark Reijnen (sales & installateur)

Mark Reijnen

Kees Reijbroek (technische dienst)
Christel Verberkt

Christel Verberkt (administratie)
Christel Verberkt

Apple NAD Bluesound Yamaha Dali
LG Denon