De Klein AV
Kijken
Luisteren
Reinigen
Bedienen
Service
Zorgeloos Beleven | Opgeleverde projecten

Opgeleverde projecten


Kef HiFi set

In één woord TOP! Heel veel anders kunnen wij het niet omschrijven, om de audiokwaliteit van door ons geleverde Kef HiFi set weer te geven! Wij hebben deze klant enorm blij gemaakt met een Kef LS 60 Wireless speakerset titanium grey, in combinatie met 2 x Kef KF92 subwoofer. De Kef luidsprekers en subwoofers hebben we geplaatst op IsoAcoustics Gaia II & III speaker isolators. En wouw; wat een fantastisch eindresultaat! Overstijgt werkelijk iedere verwachting! Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen met betrekking tot de beste en fraaiste audio oplossingen? Kom eens vrijblijvend langs in onze showroom in Ewijk, en laat u volledig op de hoogte brengen van alle mogelijkheden.

Audio De Klein Kef HiFi Set


Cinewall in samenwerking met Van Benthum Haarden

OLED77G26 UHD-/4K Smart tv, Marantz AV-Receiver en Kef Ci4100 THX inbouw luidsprekers, B&W ASW610XP subwoofer en 2 x M1 surround! 2 x appartement waalkade nijmegen, met Kef Ci200QS inbouwluidsprekers in alle zones incl. Ubiquiti Unifi wifi netwerk en Bluesound Powernode versterkers.Project Wijchen; Loewe Bild i 55 UHD Smart OLED op Flex Floorstand. Mancave; LG OLED65G26 met GX soundbar! Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen. Kom eens vrijblijvend langs in onze showroom in Ewijk, en laat u volledig op de hoogte brengen van alle mogelijkheden.

Cinewall


Afgelopen week hebben wij weer diverse fraaie projecten naar volle tevredenheid mogen afronden! We hebben een bioscoop opgeleverd met een Optoma 5000 Al laser beamer, Projecta 16:9 projectie scherm i.c.m. een Sonos surround installatie. Gehele installatie is opgenomen in het Control4 domotica systeem, en wordt door eenvoudige Control4 NEEO afstandsbediening aangestuurd. Een fraai appartementencomplex in hartje Nijmegen voor expats,hebben we mogen voorzien van nieuwe Smart tv’s, Ubiquiti Unifi wifi netwerk en de nieuwste Bosch Serie 8 was en droog automaten.

Thuis bioscoop

In Groesbeek hebben we een AV-/wifi project opgeleverd met de nieuwe LG 55OLED G1 Smart OLED TV, 43” Nano Cell Smart tv, Denon Hifi streaming en Ubiquiti Unifi wifi installtie! In Dodewaard hebben we onze klanten mogen verblijden met een nieuwe Loewe Bild 3.55 UHD-/4K Smart OLED TV! Vandaag mochten we deze fraaie week afronden in Nijmegen met een nieuwe Loewe Bild 7.55 UHD-/4K Smart OLED tv in combinatie met B&O front en surround speakers! Ook hebben wij voor u de beste AV-/wifi en domotica oplossingen, kom langs in onze showroom in Ewijk en laat u volledig op de hoogte brengen van alle mogelijkheden.


Installatie televisie en audio
Vandaag een fraai project afgerond bij een zeer tevreden klant! In de woonkamer hebben we LG OLED77GX6 in een nis gemonteerd. Naast en onder de tv hebben we 3 maal een Kef Ci4100LB ingebouwd (center - links - rechts). Als surround speaker is er gekozen voor 2 x een Kef Q150, en de Kef Kube 12b subwoofer neemt de lage tonen voor zijn rekening. Deze fraaie audio set wordt aangestuurd door een Yamaha RX-A1080 AV-receiver met een Yamaha BD-A1060 BluRay speler.

TV ingebouwd in muur

Alle apparatuur staat opgesteld in de meterkast, volledig uit het zicht. Voor een perfecte wifi dekking en een probleemloze aansturing van alle apparatuur, hebben we een volledig nieuw Ubiquiti Unifi (W)LAN netwerk aangelegd. Ook voor u hebben we de beste audiovisuele, wifi en witgoed oplossingen! Kom eens vrijblijvend langs in onze showroom in Ewijk, en laat u volledig op de hoogte brengen van alle mogelijkheden!


Uitgebreid Wifi, tv, audio, camera, domotica en witgoed installatie geleverd en geïnstalleerd in Nijmegen!
De woning is voorzien van nieuwe Ubiquiti FHD outdoor camera's met een Ubiquiti Unifi CloudKey met 1Tb video geheugen om alle camera beelden op te slaan. Door het plaatsen van diverse Ubiquiti Unifi AC-Pro access points (wifi versterkers) hebben we een perfecte wifi dekking in huis kunnen realiseren met zeer hoge snelheden! In de woonkamer hebben we een LG OLED65C9 met beweegbare muurbeugel aan de muur geplaatst i.c.m. een Yamaha YSP-2700 MusicCast Soundprojector. De slaapkamer en de keuken hebben we voorzien van een nieuwe Samsung 40 Inch UHD-/4K Smart LED tv. In de slaapkamer is het toestel aan een plafond flip-up beugel gemonteerd.

Loewe Bild 7.55 UHD-/4K OLED TV

Wassen en drogen wordt een groot plezier met de nieuwe Miele WER-875 WPS Excellence TwinDos wasautomaat met automatisch doseersysteem, en de Miele TEJ-675 Excellence warmtepompdroger! Bij dit alles had de klant één grote wens; het geheel moet allemaal zeer eenvoudig met één afstandsbediening of tablet te bedienen zijn. Dit hebben we kunnen realiseren d.m.v. Control4 domotica aansturing. Of het nu de bediening van de tv en audio apparatuur is, of het bekijken van de camera beelden, het functioneert allemaal met één afstandsbediening of tablet! Wanneer er aangebeld wordt dan is deze beltoon te horen over de Yamaha MusicCast 20 speakers. Tevens hebben we het systeem zo geprogrammeerd dat wanneer men aanbelt, direct het camerabeeld van de voordeur automatisch op de tv's weergegeven wordt! Alles geheel naar wens en volle tevredenheid van de klant! Ook voor uw situatie hebben wij de beste wifi, camera, audio-/video, witgoed en eenvoudige besturing oplossingen! Kom eens vrijblijvend naar onze showroom in Ewijk en laat u op de hoogte brengen van alle mogelijkheden.


Nieuwe AV-/witgoed installatie
We zijn van start gegaan met een fraai AV-/witgoed project in Mill. Deze fraaie nieuwe woning gaan we voorzien van een Bose Multi Zone Audiosysteem en diverse Samsung QLED Smart tv's! We zijn begonnen met het plaatsen van een nieuwe Bosch Exclusiv 9 Kg wasautomaat en warmtepompdroger. De woonkamer hebben we voorzien van een Samsung QE49Q70R QLED Smart tv incl. Bose Sounbar 700 en Subwoofer 700. TV en soundbar zijn gemonteerd aan een SlimFrame SoundXtra Flex Muurbeugel.

Installatie Samsung QLED Tv

Morgen gaan we verder om de keuken, badkamer en de 3 slaapkamers van nieuwe tv's en speakers te voorzien. Tevens gaan we een start maken met de opbouw van het nieuwe (W)LAN netwerk. Een uitgebreide Ubiquiti Unifi (W)LAN installatie gaat voor een perfecte Wifi dekking zorgen.


Audio-/video en witgoed project opgeleverd in Berg en Dal
De Klein AV heeft een fantastisch audio-/video en witgoed project bij een nieuwe B&B in Berg en Dal afgerond. Bij deze fraaie B&B hebben we alle kamers voorzien van een elektronische tv lift, welke we verwerkt hebben in het voeteneind van het bed! Vervolgens hebben we deze weer voorzien van nieuwe LG 43 Inch Smart LED tv's.

Audio-/video en witgoed project Berg en Dal

Iedere kamer heeft zijn Sonos Play: One voor een aangename muziek weergave. Voor een snelle en stabiele WiFi omgeving hebben we een Ubiquiti Unifi 24 poorts switch met PoE geplaatst. Aan deze switch zijn o.a. de Ubiquiti Unifi WiFi steunpunten direct aangesloten.

Alle gasten kunnen over een snelle WiFi verbinding beschikken met een eigen gasten netwerk! Ook voor een schone was hoeft de gast zich geen zorgen te maken; hiervoor kan men beschikken over een Bosch 9 kg wasautomaat en warmtepompdroger! Heel veel plezier met deze mooie apparaten en succes met deze prachtige B&B!


Yamaha audio installatie Humphrey’s Nijmegen
En dan komt het moment na dagen van installeren dat de Yamaha audio installatie in bedrijf wordt gesteld bij het nieuwe restaurant van Humphrey’s Nijmegen! We hebben het restaurant een geweldige audio beleving kunnen geven! De hangende design Yamaha plafond speakers passen perfect in het fraaie interieur van Humphre’s Nijmegen.

Yamaha audio installatie restaurant

Wat is hier een schitterend eindresultaat behaald, het restaurant ademt een en al gezelligheid en warmte uit! Deze combinatie met een heerlijk bordje eten, een lekker drankje en fraaie audio klanken, is een garantie voor een gezellige avond uit bij het nieuwe restaurant van Humphrey’s Nijmegen! Kom eens langs en oordeel zelf!

Levering en in bedrijf stellen Marantz, Kef en AmpliFi installatie!
Bij deze zeer tevreden klant hebben we een nieuwe Marantz PM8006 versterker, een Marantz ND8006 netwerk audio speler, 2 x Kef R5 Uni-Q luidspreker en een Ubiquiti AmlpiFi-HD Wi-Fi system mogen leveren. De volledig discrete Marantz PM8006 met current feedback is de ideale partner voor de audioliefhebber. De ND8006 is een volledig digitale muziekspeler. Hij levert een onbeperkt aantal muziekbronnen, inclusief online muziekdiensten, HEOS multiroom-technologie, CD-audioweergave, AirPlay2, Bluetooth en meer.

AV Project plus Kef luidsprekers

De slank gevormde Kef R5 luidsprekers zijn een ware design stuk met optimale audio kwaliteit voor in iedere woonkamer! Voor een optimale WiFi dekking hebben we een Ubiquiti AmpliFi AFi Mesh Point System toegepast. Nooit meer een slechte WiFi dekking in geen enkele woning. Voor dit systeem zijn er geen bekabelingen vereist, een stopcontact is voldoende! Nieuwsgierig wat wij voor uw situatie kunnen betekenen? Kom eens langs in onze showroom in Ewijk en laat u geheel vrijblijvend bijpraten.

Installatie AV
Na maandenlange voorbereidingen, in samenwerking met Controlux Winssen en Ambrosius Elektro Ewijk, zijn we gestart met het leveren en installeren van een waanzinnig fraaie nieuwe AV installatie! Vandaag gestart met de kabel infrastructuur en het activeren van de provider. Tevens hebben we de bioscoop al voorzien van een LG 75SK8100 75”Inch UHD-/4K Smart tv. In 4 slaapkamers hebben we een LG 55SK8500 55” Inch UHD-/4K Smart tv aan beweegbare muurbeugels afgemonteerd.

AV Project


Samsung 75 Inch QLED Smart tv installatie
Het team van De Klein Audiovisuals heeft een fantastische uitgebreide AV-Installatie opgeleverd. Hierbij hebben we een Samsung 75 Inch QLED Smart tv in combinatie met een Bose Lifestyle 650 SoundTouch in de woonkamer geinstalleerd. De keuken hebben we voorzien van een Samsung 55 Inch QLED Smart tv in combinatie met een Bose SoundTouch 300 Soundbar.

Samsung 75 Inch QLED
De 3 slaapkamers op de eerste verdieping hebben we mogen aankleden met een Samsung 49" QLED Smart tv gecombineerd met een Bose SoundTouch 300 Soundbar. Wat is er nu prettiger om wakker te worden met je favoriete muziek? Vandaar dat we op de overloop een SA-4 SoundTouch versterker met 2 Bose 161 luidsprekers hebben geplaatst. Het Control4 domotica systeem start s'morgens op het gekozen tijdstip je favoriete muziek op. Tevens hebben we een volledig Ubiquiti (W)LAN netwerk geinstalleerd i.c.m. 5 Ubiquiti Unifi AC-Pro access points voor een perfecte WiFi dekking in huis en tuin. Onze samenwerkingspartner Controlux Winssen heeft het volledige Control4 domotica systeem op onze AV-installatie en op de alarm- en camera installatie van HTR Druten geintegreerd. Hierbij onze dank aan Controlux Winssen en HTR Druten voor weer een fantastische samenwerking en voor het geweldige resultaat. Wij wensen onze opdrachtgever heel veel plezier met deze waanzinnig mooie installatie.


AV installatie!
We hebben weer een prachtige AV installatie mogen opleveren bij een zeer tevreden klant! In samenwerking met Van Benthum haarden uit Malden hebben we de volgende installatie gerealiseerd; in de nis boven de schouw hebben we een Samsung QE49Q7F QLED TV gemonteerd aan een vlakke SlimFrame muurbeugel.

AV installatie

In deze woonkamer hebben we een Bose Lifestyle 650 SoundTouch Home Entertainment System gemonteerd. De ultra compacte aluminium speakers hebben we links en recht tegen de schouw gemonteerd, de centerspeaker is onderin de nis geplaatst en de surround speakers op de Bose floorstands.

In de centrale technische ruimte hebben we de Bose Lifestyle 650 Mediacenter, Apple TV, Blu-ray en Sony PS4 Pro volledig uit het zicht geplaatst. De Bose afstandbediening stuurt al deze apparaten aan, ook al staan ze zoals in dit geval in een andere ruimte!

Tevens hebben we een volledig nieuw netwerk geinstalleerd bestaande uit een Ubiquiti gigabit router, 24 poorts PoE switch en 4 Unifi AC-Pro Access Points! Een perfecte WiFi dekking waar dan ook in huis of de tuin! Alle Bose SoundTouch 10 en 20 systemen in de diverse ruimtes, zijn hiermee moeiteloos aan te sturen! Last but not least; geen enkele kabel in het zicht!!

Ook voor uw woning hebben wij de beste beeld, geluid en WiFi oplossingen. Kom eens langs in onze showroom in Ewijk, en laat u eens vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden! De Klein Audiovisuals

AV installatie!
In de Molenhoek hebben we weer een prachtige AV-installatie mogen leveren en installeren. Deze klant heeft voor een nieuwe Samsung QE65Q7F QLED TV gekozen in combinatie met een Heos by Denon soundbar en subwoofer. Beiden muurmontage met een SlimFrame muurbeugel! Vooraf is keurig bepaald waar het kabelkanaal in de muur moet worden ingebracht. Hierdoor kunnen we nu alle bekabelingen uit het zicht wegwerken en aansluiten.

Samsung QE65Q7F QLED TV

In de tv kast hebben we een Blu-Ray speler geplaatst welke door een IR oog aangestuurd wordt, dus de deurtjes van de kast kunnen gewoon gesloten blijven tijdens de bediening. De Heos by Denon soundbar en subwoofer geeft het tv geluid een enorme kwaliteits boost! Maar Internet radio, Spotify, Bluetooth is voor deze geweldenaar geen probleem. Het Heos systeem is makkelijk uit te breiden naar andere zone's waar men de zelfde of een andere audiobron kan beluisteren op het zelfde moment. Vandaar heeft deze klant ervoor gekozen om zijn buitenverblijf met een Heos Amp, welke een set Bose 251 buitenluidsprekers aanstuurt, uit te breiden.

Het Heos multiroom systeem is zeer eenvoudig in gebruik en ten alle tijden uit te breiden naar meerdere zone's! Dit prachtige project hebben we in samenwerking met Controlux uit Winssen mogen realiseren, Jurgen bedankt voor weer een prettige samenwerking!

De 65" Inch Samsung QLED TV wordt voorzien van signaal vanuit de KPN settop box. Omdat Samsung alle KPN code's heeft geintegreerd in de tv kan deze ook met de orginele Samsung afstandsbediening aangestuurd worden. Natuurlijk is dit prachtige toestel van alle gemakken voorzien; UHD-/4K, Uitzending Gemist, YouTube, Netflix, Videoland enz enz. Last but not least; het fantastische beeldkwaliteit van deze QLED TV, in een woord bizar! Kom deze prachtige produkten onder het genot van een kopje koffie eens vrijblijvend bekijken in onze showroom in Ewijk!


Montage Loewe Connect 48 UHD CI+/DR+
De Klein - Audiovisuals heeft een nieuwe Loewe Connect 48 UHD CI+/DR+ aan een bijzondere kleur schouw gemonteerd! Tevens hebben we bij deze fraaie UHD tv een nieuwe Loewe subwoofer 525 en 4 x Loewe S1 luidsprekers geleverd. Deze luidsprekers worden direct aan de tv gekoppeld, waardoor iedere bron direct over de luidsprekers weergegeven wordt! Hierbij staat het scherm uitgeschakeld!

Loewe Connect 48 UHD CI+/DR+

De Apple tv is verwerkt in de schouw, dat kan omdat deze volledig door de Loewe afstandsbediening bediend wordt! De interne harde schijf van de Loewe tv kan alle programma opnemen en pauzeren op ieder gewenst moment. Een fraaie AV-installatie met een perfecte beeld en geluidskwaliteit gecombineerd met een zeer eenvoudige bediening. Nieuwsgierig; kom eens langs in onze showroom, en laat u op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen op het gebied van audio en video.


De Klein - Audiovisuals heeft een prachtige nieuwe presentatie-/vergaderruimte bij Philipsen Accountants Adviseurs Wijchen opgeleverd.
Deze ruimte hebben we voorzien van een Samsung UE75KS8000 S-UHD Smart LED TV met een beelddiagonaal van 191cm! Aan dit toestel hebben we een WePresent Wireless Presentation System geinstalleerd. Draadloos (interactief) presenteren met maar liefst 64 personen in Full HD met de Wireless interactive Presentation Gateway! Verbind elke PC, Ipad, Android tablet, Tablet PC of mobiele telefoon draadloos met iedere display of projector.

Samsung UE75KS8000 S-UHD Smart LED TV

Naast het scherm hebben we 2 actieve luidsprekers gemonteerd voor een perfecte geluidsweergave van alle presentaties! Via de HDMI poort staat de ThinClient aangesloten om vanuit het bedrijfsnetwerk gegevens op te vragen om ze vervolgens direct weer te geven via het presentatiescherm.

Ook voor uw bedrijf kunnen we de juiste presentatie oplossingen bieden. Kom eens langs voor een vrijblijvend gesprek en laat u op de hoogte brengen van alle mogelijkheden.
Levering en installatie van een nieuwe Loewe Bild 7.65 aan de Loewe WM7 flex muurbeugel in Tiel
De originele Loewe flex muurbeugel heeft een minimale diepte en een maximale reikwijdte! Bij het activeren van de tv schuift het OLED panel omhoog waarbij er een krachtige 120 watt soundbar te voorschoten komt.

Loewe Bild 7.65

Bij het uitzetten van de tv schuift het OLED panel weer naar beneden waardoor de soundbar volledig uit het zicht geplaatst wordt. De nieuwe Loewe OLED tv geeft kijken een volledig nieuwe dimensie; rijkere kleuren, meer diepte, uitgebreider kleuren palet en ongekende zwart waardes! Daarbij een waanzinnig design en een minimale diepte van nog geen 7 mm!! Nu te zien en te beleven bij De Klein Audiovisuals.


Samsung UE55KS8000 S-UHD Smart LED TV en een Bose SoundTouch 220 geleverd en geïnstalleerd in een maatwerk kast.
De Samsung 55" Inch S-UHD tv is afgemonteerd aan een CS-800XXL Flex Alu muurbeugel. Met deze beugel kunnen we de tv 80cm! naar voren halen en verdraaien. De tv kan zelfs haaks t.o.v. de kast verdraaid worden!

Samsung UE55KS8000 S-UHD

De Bose SoundTouch 220 Home Entertainment System neemt het geluid voor zijn rekening. De "valse wand" constructie van de kast zorgt ervoor dat alle kabels uit het zicht gewerkt zijn. Met de bijgeleverde Bose afstandsbediening kunnen we alle apparaten bedienen! (Samsung TV,Bose en KPN).

Het streamen van audio is geen probleem voor de Bose SoundTouch 220; Internetradio, Spotify, Deezer, NAS, AirPlay, Bluetooth het is allemaal mogelijk in een perfecte audio kwaliteit! De gratis Bose SoundTouch App maakt het mogelijk om het systeem met een Tablet of SmartPhone te bedienen! Meerdere luidsprekers bijplaatsen en deze een andere muziekbron op het zelfde moment laten weergeven? Geen enkel probleem met Bose SoundTouch! U bepaalt wanneer u deze uitbreiding wilt maken ,nu of in de toekomst, het systeem is er ten alle tijden klaar voor!

Bent u ook benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Kom eens vrijblijvend langs in onze showroom, en laat u informeren naar de uitgebreide mogelijkheden.


Nieuwe Loewe Art-40 UHD Smart LED TV geleverd en geïnstalleerd in een keuken van een nieuwbouwhuis in Duffelward (D) !
Alle randapparatuur hebben we in een centrale kast opgesteld. Dankzij het infrarood systeem kunnen deze apparaten aangestuurd worden met gesloten kast deuren!

Audio-/Video installatie

Onze klant hoeft geen enkele Nederlandse zender te missen in Duitsland, de schotel installatie geeft ze allemaal in HD kwaliteit door! We kunnen tot 16 tv's uitbreiden in deze woning, welke allemaal verschillende zenders kunnen weergeven-/opnemen.

De tv's staan weer in verbinding met de centraal geplaatste Synology NAS. Hiermee kunnen we foto's, muziek en films naar alle tv's weergeven! Gehele installatie wordt bedient met 1 Loewe afstandsbediening of Loewe Assist Media App! Ook nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen? Kom eens vrijblijvend langs in onze showroom en laat u op de hoogte brengen van alle ontwikkelingen en mogelijkheden! Neem voor vragen gerust contact met ons op!

Fraaie installatie opgeleverd in Nijmegen!
De Samsung 48" Inch UHD/4K Smart LED TV in combinatie met een Bose SoundTouch 220 Home Entertainment System, Bose SoundTouch 10 en op de slaapkamer een Samsung LED TV!

Oplevering LED TV Samsung!

In de TV-kast hebben we het MediaCenter van de Bose SoundTouch 220, de Samsung BluRay speler en de Samsung One Connect Box geplaatst. Het uit het zicht geplaatste Infrarood oog stuurt alle apparatuur in de kast aan met gesloten deuren!

Het Bose SoundTouch Systeem zorgt ervoor dat we alle apparatuur van verschillende merken met 1 afstandsbediening kunnen bedienen! Dit in combinatie met het top Bose geluid en het fantastische beeld van deze Samsung 4K tv is een garantie voor een geweldige belevenis!
Oplevering project: Loewe Connect 48
De Klein - Audiovisuals heeft bij een tevreden klant een nieuwe Loewe Connect 48 UHD DR+ LED TV geïnstalleerd en aangesloten op een schotelinstallatie. Dankzij de interne harde schijf in de tv (750Gb) kan de klant een programma kijken en een ander programma opnemen; in HD en in UHD/4K!

Loewe Connect 48

De 'Heos by Denon' streaming versterkers sturen de nieuwe inbouw Bose en Kef speakers aan. Deze zijn gemonteerd in de keuken, badkamer, woonkamer (soundbar) en terras. Overal muziek afspelen van diverse bronnen of 1 bron, bedient d.m.v. de eenvoudige Heos by Denon App. De slaapkamer hebben we voorzien van een verrijdbaar Spectral Floorstand met een Samsung 32 Inch Curved Sart LED tv met ingebouwde satelliet ontvanger.

De vraag van de klant was perfecte kwaliteit in audio en video inclusief streaming faciliteiten, gecombineerd met een eenvoudige bediening. Hierin zijn we ook naar alle tevredenheid in geslaagd. Ook voor u hebben we de beste AV-oplossingen. Kom naar onze showroom in Ewijk en laat u vrijblijvend informeren onder het genot van een kopje koffie.

Bekijk meer foto's op onze Facebookpagina.


Oplevering project! Thuisbioscoop!
Met grote trots hebben we dit prachtige project afgerond! Complete thuisbioscoop gerealiseerd! Beamer hebben we aan een beamerlift in het plafond gemonteerd. Aan de onderzijde van deze lift hebben we het stucwerk en de lamp gemonteerd! In deze bioscoop heeft de klant de keuze uit een LG UHD/4K tv, of zijn beamer installatie om te gamen, films en tv te kijken-/beleven in Full-HD!

Thuisbioscoop

2 Bose SoundTouch 520 Home Cinema installatie's zorgen voor kippenvel door de geweldige geluidskwaliteit en beleving! Gehele installatie wordt met AMX controllers aangestuurd! 1 druk op de functietoets en de beamer gaat aan, doek zakt automatisch naar beneden, bron wordt ingeschakeld en de bijbehorende Bose 520 SoundTouch wordt geactiveerd! Bij het uitzetten van de installatie's (met ook weer 1 druk op de functietoets) gaat alles weer terug in zijn inbouw positie en schakelt daarna netjes uit.

Waanzinnig mooi project met een meer dan perfect resultaat waar wij en de klant enorm trots op zijn! Heeft u ook een uitdaging voor ons? Kom langs in onze showroom in Ewijk, en laat u informeren naar de mogelijkheden.

Bekijk meer foto's op onze Facebookpagina.


Actuele projecten

Morgen de aftrap voor weer een gaaf audio en wifi netwerk project! Tipje van de sluier waar we ons met Audac, FBT audio en Ubiquiti Networks mogen gaan uitleven; strand, terras, lounge, grand-cafe en restaurant! Hou ons in de gaten, we houden je op de hoogte van al het moois wat komen gaat! Uw audio, video, domotica en netwerk specialist sinds 1930, De Klein Audiovisuals.

Wifi netwerk project


De Klein Audiovisuals in 2022

Nieuw jaar, nieuwe projecten!
De Klein Audiovisuals is 2022 gestart met een aantal fraaie AV-domotica-wifi projecten! We mogen onze opdrachtgevers verwennen met de meest fantastische producten! Een kleine greep uit het geen wat we hebben mogen installeren; LG EVO OLED tv’s, Control4 domotica systems, Yamaha HiFi, kef en B&W (inbouw)speakers, Ubiquiti Unifi netwerk apparatuur, Luma camera systems, Triad HiFi, Caymon 19” apparaten racks en Futureautomation tv liften!

AV-domotica-wifi

Deze projecten worden in de allerhoogste zorgvuldigheid door ons afgestemd samen met de opdrachtgevers, aannemers, architecten, elektriciens en interieur bouwers! Al in een vroeg stadium van de bouw ,bepalen we samen in goed overleg waar alle producten geplaatst en geïnstalleerd moeten gaan worden. Hierop leveren wij een kabel-/installatie detail tekeningen aan voor de betrokken partijen. Immers een goede voorbereiding is het halve werk! Doordat we “kort op de bal” zitten kunnen we snel handelen en zijn we enorm flexibel! Het resultaat hiervan is prachtige opgeleverde AV-domotica-wifi projecten, en zeer tevreden opdrachtgevers!

Kunnen wij u ook van dienst zijn met uw AV-domotica-wifi vraagstukken? Maak eens een vrijblijvende afspraak bij DE specialist; De Klein Audiovisuals.


Oplevering audio apparatuur
Afgelopen vrijdagochtend zijn wij afgereisd naar onze klant, met onderstaande fraaie nieuwe audio apparatuur;
  • 1 x Marantz MM 7055 eindversterker
  • 1 x Marantz AV 7706 AV Surround 11.2 kanaals 8K voorversterker
  • 2 x Focal Aria 948 frontspeaker
  • 2 x Focal Aria 906 surround luidsprekers
  • 1 x Focal Aria CC 900 center luidspreker
  • diverse AudioQuest bekabelingen

Audio installatie
Eindresultaat; genieten met kippenvel en een uitgesproken lach! Wat een fantastische installatie! Hier doen we het voor! Geweldig om mensen zo blij te kunnen maken, heerlijk! Ook u willen wij graag dit gevoel laten ervaren, kom eens langs bij uw audio specialist De Klein Audiovisuals in Ewijk. Wij beschikken over 3 luisterruimte's, waar u optimaal kunt genieten van onze geweldige audio apparatuur en luidsprekers!


Custom-made solution bij De Klein Audiovisuals!
De vraag van de klant was; graag willen wij een Loewe Bild 7.55 UHD-/4K OLED TV op een Cavus floorstand? Maar de Loewe Bild 7.55 heeft een specifieke aansluiting op de achterzijde van de tv, welke niet matcht met de aansluiting op de Cavus floorstand! Antwoord De Klein Audiovisuals; dan gaan we hem passend maken! En zie hier de oplossing; Loewe Bild 7.55 UHD-/4K Smart OLED TV op een Cavus floorstand met zwart glazen ovale voet! En de klant; dol gelukkig natuurlijk! Ook voor u gaan wij geen uitdaging uit de weg! Kom eens vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden in onze showroom.

Loewe Bild 7.55 UHD-/4K OLED TV


Levering en montage nieuwe AV-/ WiFi installatie Vught Brabant.
Bij deze klant hebben we de woonkamer mogen voorzien van een LG 55SK8500 UHD-/4K Smart LED TV aan een Multibracket beweegbare muurbeugel. Aan deze muurbeugel is een adapter met Sonos Beam gemonteerd, waardoor deze in iedere richting met de tv meedraait. De draadloze Sonos Sub en twee Sonos One speakers maken de surround configuratie compleet.

Keuken en slaapkamer zijn voorzien van een 49 en 43” LG UHD-/4K Smart LED TV. Ook deze toestellen hebben we aan een beweegbare muurbeugel gemonteerd. Slaapkamer en keuken zijn tevens voorzien van Sonos Play: One speakers, afgemonteerd met Flexson muurbeugels.

AV Project en WiFi

Voor een perfecte WiFi dekking hebben we een Ubiquiti Unify 16 poorts gigabit PoE switch, incl. 4 Unifi AC-Pro access point geplaatst. De geïnstalleerde Unify CloudKey zorgt ervoor dat we het netwerk op afstand kunnen inzien. Hierdoor kunnen we eventuele netwerk problemen vanuit de zaak oplossen! Ook voor uw woning hebben we de beste AV en WiFi oplossingen! Kom eens vrijblijvend langs in onze showroom in Ewijk, en laat u op de hoogte brengen van alle mogelijkheden.


B&W inbouwluidsprekers en Sonos Amp versterkers in operatiekamers
De Klein Audiovisuals heeft twee nieuwe operatiekamers van kliniek Heyendaal Groesbeek mogen voorzien van nieuwe B&W inbouwluidsprekers en Sonos Amp versterkers. Deze kliniek, welke gespecialiseerd is in cosmetische plastische chirurgie, geeft de klant en chirurg de mogelijkheid om passende muziek bij een behandeling af te kunnen spelen.

Operatiekamer installatie luidsprekers

In samenwerking met Modderkolk Wijchen hebben we de volledige kabelrouting voorbereid en verwerkt tijdens de bouw. De gehele installatie voldoet aan alle hygiene voorschriften voor een operatiekamer in de cosmetische plastische chirurgie. Een prachtig project waar de opdrachtgever en De Klein Audiovisuals tevreden op terug kijken!


Uitdagend project opgevelerd in samenwerking met Hermens meubel & Interieurbouw Nijmegen.
De klant had als wens bij de aanschaf van zijn nieuwe Loewe Bild 5.55 OLED, dat de Loewe 525 subwoofer in exact de zelfde kleur wordt geleverd als de Loewe Bild 5 Floorstand. Naar aanleiding van deze vraag hebben we de technische tekeningen opgevraagd bij Loewe Duitsland. Vervolgens heeft Hermens meubel & interieurbouw alle gevens ingevoerd in de CNC bank. Hiermee hebben we zelf de Loewe Subwoofer in zijn geheel na kunnen maken tot in het kleinste detail. Vervolgens hebben wij de subwoofer weer voorzien van alle electronica en de subwoofer speaker driver. Door het kiezen van het juiste houtsoort met bijpassende beitslagen, hebben we een subwoofer in exact de zelfde kleur als de Loewe Bild 5.55 Floorstand kunnen fabriceren! Bijkomend voordeel is dat we nu alle gegevens in de CNC bank hebben opgeslagen, waarmee we een Loewe 525 subwoofer in iedere gewenste kleur kunnen fabriceren-/leveren!

AV Project Sonos inbouw

Tevens hebben we de Loewe Bild 5.55 OLED tv voorzien van een Sonos Connect. Deze staat samen met 4 Sonos Amps centraal in de technische ruimte. Hiermee kunnen we de woonkamer, keuken, kantoor, terras 1 en terras 2 met 1 Sonos App aansturen! Rob Hermens bedankt voor weer een geweldige samenwerking en voor dit prachtige eindresultaat! Voor iedere wens bedenken wij de beste oplossing, zorgeloos beleven bij uw audio & video specialist; De Klein Audiovisuals!

Installatie AV in Noordwijk aan Zee!
De Klein - Audiovisuals is gestart met de voorbereidingen voor een nieuw AV project in Noordwijk aan Zee. Hierbij gaan we een residence appartement voorzien van nieuwe Bose, Samsung, Miele en Ubiquiti apparatuur.

AV Project Noordwijk aan Zee

Woonkamer, keuken, studeerkamer, 3 x slaapkamer en 2 x badkamer worden voorzien van nieuwe Samsung tv’s en Bose SoundTouch 700 Soundbar incl. subwoofers.

Inloopkast, ontvangstruimte, was-/strijk ruimte, inloopkast en 2 x toilet worden voorzien van Kef Ci160QS inbouwspeakers en Bose SA5 SoundTouch systeemversterkers.

De was-/strijk ruimte wordt voorzien van een Mieke WKM132 Powerwash 2.0 / TwinDos wasautomaat, en de bijbehorende Miele TKL850 Steamfinish warmtepompdroger.

Tevens leggen we een compleet nieuw Ubiquiti WiFi netwerk aan. Tijdens deze voorbereiding hebben we alle leidingen incl. benodigde bekabelingen aangelegd. Alles geheel volgens afgesproken maatvoeringen met de opdrachtgever. December gaan we alle apparatuur plaatsen en installeren, we kunnen niet wachten!


Installatie presentatieruimtes
De Klein AV is gestart met een nieuw AV-project voor een groot bouwbedrijf in Maas en Waal. Hierbij gaan we presentatie ruimtes voorzien van 55" Inch Samsung UHD-/4K schermen. De Kramer VIA GO draadloze presentatie modules gaan de schermen voorzien van iedere willekeurige presentatie.

Samsung UHD-/4K schermen


De VIA GO ondersteunt Windows laptops, MAC, Chrome boeken evenals iOS, Windows en Android mobiele besturingssystemen. Eenvoud in bediening! Ook voor uw presentatieruimte en of bedrijfspand hebben wij de beste presentatie-/audio oplossingen, kom eens langs voor een vrijblijvend gesprek


Installatie Loewe/Bose!
De Klein Audiovisuals goes Rotterdam! Afgelopen week hebben we een Loewe-/Bose installatie mogen leveren op de 35e verdieping van een nieuw appartementen complex in Rotterdam, met een prachtig uitzicht op de Markthal en de rest van de stad!

We heben een nieuwe Loewe Bild5.55 OLED TV aan de muur gemonteerd i.c.m. een Bose SoundTouch 300 soundbar en subwoofer. Op het witte vlak wordt een tv meubel gemonteerd waarmee alle bekabelingen keurig weggewerkt zijn. Tevens hebben we een set Bose SoundTouch 300 surroundspeakers opgenomen. De keuken, slaapkamer en studeerkamer hebben we voorzien van een Bose Soundtouch 20, nu luistert iedereen naar zijn eigen muziek!.

Loewe, Bose installatie

Het appartement hebben we voorzien van in totaal 3 Ubiquiti Unifi AC Pro access points voor een perfecte WiFi dekking. TV is voorzien van een Ziggo kaart, nu kunnen we opnemen met de interne tv harde schijf, en een andere zender live bekijken op het zelfde moment! Ook uw perfecte installatie leveren en installeren we door heel Nederland!


Sonos draadloze muziek installatie
De Klein - Audiovisuals heeft een prachtige Sonos draadloze muziek installatie geleverd en geïnstalleerd in de kleur wit. Volledig in stijl met het interieur! De set bestaat uit de nieuwe Sonos Playbase, Subwoofer en 4 x Play:1 incl. wall-mount. De nieuwe Playbase geeft een breedbeeldgeluid en muziekstreaming voor tv's met standaard geplaatst op meubilair.

Sonos installatie

Twee in een; allesomvattend bioscoopgeluid voor je tv. Maar muziek streamen kan ook! In combinatie met 2 x Play:1 en Subwoofer hebben we het ultieme 5.1 surroundgeluid. Kom de nieuwe Playbase beluisteren in onze Sonos shop, en overtuig uw zelf van zijn superieure geluidskwaliteit!


AV installatie!
De Klein - Audiovisuals heeft een schitterende nieuwe AV installatie geleverd! Onze monteurs Dave en Bart hebben een nieuwe Samsung QE49Q7F QLED tv aan een Multibracket Flex muurbeugel gemonteerd. Onder deze Samsung QLED tv is een Sonos Playbar geïnstalleerd. Blu-Ray speler, Wi en KPN box hebben we in de kast onder de tv geplaatst. De nieuwe Samsung QLED tv kan de KPN box geheel zelfstandig aansturen, dus de kastdeuren kunnen gesloten blijven tijdens het bedienen.

Samsung QE49Q7F QLED tv

Voor de WiFi dekking hebben we bij deze klant een Ubiquiti Unifi Pro Access Point geplaatst, zelfs achter in de tuin hebben we een snelheid van ruim 20Mbit! Natuurlijk wordt ook deze installatie geïnstalleerd volgens onze standaard; keurig netjes alle kabels weggewerkt, volledige uitgebreide uitleg, alle afval wordt meegenomen en de tv wordt netjes gepoetst! Kom eens kijken in onze fraaie showroom en doe leuke ideeën op voor uw situatie.


Oplevering TV lift
Ook voor de minder eenvoudige opstelling van uw tv hebben wij de beste oplossing! Zoals bij deze klant; hier hebben we een elektrische tv lift in een kast aan het voeteneind van het bed geplaatst. De lift heeft een maximale uitslag van 105 cm waarmee we met gemak een 32 of 40" Inch tv op iedere prettige kijk hoogte kunnen plaatsen.

Loewe Bild

Wij kunnen de kast voor u in iedere gewenste maat uitvoering laten maken, in samenwerking met Hermens Meubelbedrijf uit Nijmegen. Deze samenwerking resulteert in een perfect eind resultaat! Lift wordt aangestuurd d.m.v. een radiografische afstandsbediening. Tevens kunnen we diverse positie punten in programmeren. Kom eens vrijblijvend langs in onze showroom in Ewijk, en laat u informeren wat wij voor u kunnen betekenen.


Het blijft een feest om de nieuwe Loewe Bild 7. 65 OLED tv te leveren! Prachtig design gecombineerd met een waanzinnig beeld! Diep zwart, levendige kleuren een genot om het te beleven! En dat allemaal met een beeldscherm dikte van een 2 Euro munt! Nu te zien en te ervaren bij uw Loewe exclusief dealer; De Klein - Audiovisuals

Loewe Bild


Opgeleverd project in Wageningen
De Klein - Audiovisuals heeft bij een bedrijf in Wageningen 3 presentatie-/vergaderruimte's ingericht met audio, 2 ruimte's met een 75" Inch LED panel en 1 ruimte met een Sony 3800Al projector.

Led TV

Door het ingenieuze koppel-in systeem kan iedereen met zijn laptop of tablet direct zijn presentaties weergeven op ieder panel of beamer! Dit met een superieur geluid en een fantastische beeldkwaliteit; Full-HD!


Prachtige installatie in Tiel opgeleverd!
De Klein - Audiovisuals heeft een nieuwe Loewe Bild 7.65 UHD-/4K OLED TV aan Loewe Flex Muurbeugel gemonteerd. De Loewe OLED TV kunnen we in iedere positie draaien, waarbij de 120 Watt geïntegreerde soundbar altijd mee beweegt! Onder de tv hebben we 2 Spectral Scala kasten gemonteerd waarin we de randapparatuur hebben opgesteld. Deze apparaten worden bediend met gesloten kastkleppen door het Infrarood Link systeem.

Loewe Bild 7.65 UHD-/4K OLED TV

De Spectral Scala kasten zijn "zwevend" aan de muur gemonteerd, waardoor het geheel een zeer fraai en strak aanzicht krijgt! Het linker kastdeel is bespannen met stof, hierachter is de Loewe 525 subwoofer gepositioneerd; volledig uit het zicht! Gehele installatie wordt met 1 afstandsbediening of App bediend! Fantastische beeldkwaliteit gecombineerd met een prachtig geluid en waardevol design!

Kom ook vrijblijvend bij ons langs, en laat u onder het genot van een kopje koffie informeren wat wij voor u kunnen betekenen.


Installatie: Smart LED TV gemonteerd aan een elektrische muurbeugel!
Weer een fantastisch installatie in samenwerking met Van Benthum Haarden Malden opgeleverd in het zuiden van Brabant! We hebben bij deze klant een Samsung 48" Inch Smart LED TV gemonteerd aan een Futureautomation elektrische muurbeugel.

Futureautomation elektrische muurbeugel
Deze waanzinnige high-end muurbeugel is volledig gelagerd en de kijk-/en rust standen zijn volledig in te programmeren. Met deze muurbeugel kunnen we zelfs een 55" Inch tv tot 90 graden haaks op de muur laten draaien! Zonder ook maar een krimp te geven draait hij rustig met een vaste rustige snelheid op zijn plaats. Aan de beugel hebben we een Sonos Playbar gemonteerd d.m.v. een Playbar adapter, waardoor de soundbar ten alle tijden met de tv meedraait. Altijd het optimale geluid bij iedere tv stand! Natuurlijk luistert deze beugel naar de infrarood code van ieder merk tv, dit is eenvoudig in te programmeren!

Nieuwsgierig wat we voor uw tv-/audio situatie kunnen betekenen? Kom naar onze showroom in Ewijk en laat u vrijblijvend voorlichten.

Oplevering project! Samsung 4K/UHD tv
De Klein - Audiovisuals heeft een mooie installatie afgeleverd en geïnstalleerd bij een zeer tevreden klant. We hebben hier een nieuwe Samsung 4K/UHD tv afgemonteerd aan een Futureautomation flex muurbeugel. Dmv een speciale adapter hebben we de soundbar van de nieuwe Bose SoundTouch 130 installatie, direct onder de tv aan de flex muurbeugel gemonteerd.

Samsung 4K/UHD tv

Bij het verdraaien van de tv draait de soundbar mee! In het tv meubel staan alle apparaten welke door de IR-link aangestuurd worden met gesloten klep. Dankzij de Bose SoundTouch 130 wordt alle apparatuur met 1 afstandsbediening aangestuurd! Tevens nieuwe bekabelingen (UTP, voeding en coax) aangelegd vanuit de meterkast naar de tv. Weer een geslaagde opdracht van De Klein - Audiovisuals!

Oplevering project!
De Klein - Audiovisuals heeft weer een prachtige installatie naar volle tevredenheid van de klant geleverd. Een fraaie Ardeno Khalina 140 met wandmontage, in de kleur donker beige met gesatineerd zwart glas en rvs tv beugel.

Loewe TV

Aan deze draaibare rvs tv beugel hebben we een Loewe Connect 48 UHD tv gemonteerd. Alle randapparatuur staat in de kast en wordt aangestuurd, met gesloten klep, door een infrarood link systeem. De interne harde schijf van 750Gb in de tv, zorgt voor vele opname uren van je favoriete programma's! Gehele systeem wordt met 1 afstandsbediening aangestuurd!

Zeer fraaie set, zeker in combinatie met de erg mooie Loewe Connect en de schitterende kleuren samenstelling van het Ardeno meubel. Een absolute verrijking van uw interieur!

Oplevering Audio-/Video installatie
In een nieuw woonhuis in Beuningen hebben we een prachtige Audio-/Video installatie afgerond. We zijn begonnen met een schotelinstallatie welke in de tuin tussen de beplanting uit het zicht is geplaatst. Deze schotelinstallatie voorziet alle tv's in huis van Full-HD en 4K signaal! Inderdaad 4K; de schotel biedt al zenders aan met 4K, een ware sensatie!

Audio-/Video installatie
In de woonkamer hebben we een Loewe Connect-55 UHD aan een Futureautomation flex muurbeugel gemonteerd. Aan deze muurbeugel hebben we een Sonos Playbar adapter gemonteerd waaraan de Sonos Playbar gemonteerd is. Wanneer de klant de tv verdraaid, draait de Sonos Playbar mee! De Loewe Connect 55 UHD woonkamer is voorzien van een interne 1Tb harde schijf! Direct tv opnames maken en een ander programma bekijken is geen probleem! Of kijk de opnames terug in huis op de andere Loewe tv's, Loewe streamt al uw favorieten programma's naar iedere tv of tablet; U bepaalt!

Dit betekent dat deze klant op zijn Loewe Connect 32 keuken en Loewe Art 40 UHD slaapkamer alle opgenomen programma's uit de Loewe Connect 55 UHD woonkamer kan bekijken! Begint uw favorieten programma al en u bent nog niet thuis? Geen zorgen, met een druk op de toets van uw Loewe App start thuis de harde schijf met opnemen!

De Sonos Play:5 luidsprekers zorgen ervoor dat iedere ruimte met hoge muziek kwaliteit voorzien worden! Deze gehele installatie wordt met 1 afstandsbediening of 1 tablet-/smartphone bediend! Eenvoudige en makkelijke bediening, daar draait alles om bij Loewe! Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen, kom eens langs in onze showroom in Ewijk en laat u geheel vrijblijvend voorlichten.


Nieuwe av-installatie opgeleverd!
Dan is het moment daar, de nieuwe av-installatie van de klant wordt na volledige installatie ingeschakeld en gaat spelen! Reactie van de klant; kippenvel met een groot Wouw effect! Weer een fantastische bekroning op ons werk!

AV intallatie OLED Smart TV

Deze fraaie av-installatie bestaat uit de volgende componenten; LG OLED65E9 UHD-/4K OLED Smart tv, Kef R5 zuilluidsprekers hoogglans wit, Hegel H90 stereo versterker, Denon platenspeler hoogglans wit, Yamaha MusicCast 50 en een Yamaha WXC-50 MusicCast netwerk streamer. De gehele installatie is voorzien van hoogwaardige speaker en audio bekabelingen van AudioQuest! Eenvoudig Streamen in FLAC kwaliteit met de Yamaha MusicCast App. Kom eens langs voor een vrijblijvende demo bij uw audio en beeld specialist; De Klein Audiovisuals!

Apple NAD Bluesound Yamaha Dali
LG Denon