Feel the experience

Nieuwsarchief van de Klein AV

Op deze pagina treft u oude nieuwsberichten over de Klein AV.

Bekijk de actuele nieuwsberichten!


Audio installatie middelbare school Metameer

Vanaf a.s. maandag worden de leerlingen van middelbare school Metameer in Stevensbeek, op de hoogte gebracht van pauzes en einde lestijden door onze nieuwe audio installatie. Met een voorgeprogrammeerde timer gaan de zoemers op de minuut nauwkeurig gelijktijdig af.

Tevens verzorgt de omroepinstallatie dat gesproken meldingen overal in het pand waarneembaar zijn. Daarbij heeft men ook de mogelijkheid om audio af te spelen via de 80 luidsprekers in deze school! De gehele kabel infrastructuur is verzorgt door één van onze vaste partners; Van Bon Elektro Boxmeer. Hierbij dank voor de prettige samenwerking, en het fraaie eindresultaat!

Audio installatie middelbare school Metameer
Audio installatie voor de middelbare school Metameer in Stevensbeek.

Nieuwe uitstraling De Klein AV bedrijfswagens

Goed voorbeeld doet volgen! Na het geweldige resultaat van de "grote broer" hebben we onze VW Transporter en Caddy ook van een fraaie nieuwe uitstralling voorzien! Daarbij heeft de Caddy het thema Vision en de Transporter het thema Domotica meegekeregen.

Naar onze mening wederom naar alle tevredenheid geslaagd! De Kleijn Signing Wijchen; dank je wel voor het meedenken, de prettige samenwerking en natuurlijk het fantastische eindresultaat!

Audio installatie middelbare school Metameer

Openingstijden showroom

maandag: Geopend op afspraak
dinsdag: 09.30 - 17.30
woensdag: 09.30 - 17.30
donderdag: 09.30 - 17.30
vrijdag: 09.30 - 17.30
zaterdag: 09.30 - 16.00
zondag: gesloten


Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze acties en nieuws!