Feel the experience

Nieuws en pas opgeleverde projecten

Op deze pagina treft u het laatste nieuws en pas opgeleverde projecten van De Klein AV.


De Klein Audiovisuals is weer open voor u!

Na een intensieve en uitgebreide winkelverbouwing is het eerste gedeelte van onze nieuwe showroom klaar om zich aan u te tonen! Kom snel kijken naar het fantastische eindresultaat! Wat zijn wij trost op wat we hebben neergezet! Na maanden van voorbereidingen en werkzaamheden is het dan zover! We gaan u laten genieten van het allermooiste op het gebied van audio, video, domotica, wifi netwerken en witgoed!

Hierbij wil ik graag een grote dank uitspreken naar mijn geweldige team. Mark, Jelle, Max, Elzard, Luuk en David wat hebben jullie (en nog) je stinkende best gedaan! Last but not least Christel, dank voor jouw input als onze interieurstyliste. De laatste loodjes breken nu aan, met als kers op de taart het in bedrijf stellen van onze belevingsruimte! Ook deze ruimte belooft heel wat, maar dat mag u zelf met eigen ogen komen bekijken. De koffie staat klaar!

De nieuwe showroom van De Klein Audiovisuals
De nieuwe showroom van De Klein Audiovisuals.

Update winkelverbouwing De Klein Audiovisuals

Het opbouwen is gestart! Inmiddels zitten we in week 8 van onze uitgebreide winkelverbouwing! En wat is er al veel gebeurd, maar beter nog wat wordt het ontzettend gaaf! Iedere verwachting wordt overtroffen!

Inmiddels zijn de Airco units geplaatst, is de vloer gelegd en het plafond gemonteerd. LG NL heeft onze OLED wand gedurende de bouwkeurig opgeslagen, en deze week weer geplaatst en volledig vernieuwd. Grote dank naar LG NL; Patrick, Rick en Gudo wat een service, zo onderhoud en koester je relaties!

Inmiddels wordt er ook geschilderd en worden diverse wanden voorzien van metallic verf; wat een mooie combinatie met de vloer en plafond. De belevingsruimte is geschilderd en diverse spots zijn ingebouwd. De designkeuken in de belevingsruimte met fraaie inbouwapparatuur zoals wijnklimaatkast en koffiemachine, kan geplaatst worden!

Ook Sonos NL heeft ons ontzorgt, de Sonos demo-wand is opgehaald en voor komende week gaan zij een volledige nieuwe demo-wand leveren! Dank Tom en Jurrien voor deze service, wordt enorm gewaardeerd!

Wat staat er nu op de planning; ten eerste goed nieuws! Over twee weken gaat onze winkel weer open! U bent dan meer dan welkom om de nieuwe winkel te beleven en aanschouwen! We gaan de wanden voor het witgoed plaatsen, waaronder de Bosch en Miele demowand. In de belevingsruimte gaan we alle voorbereidingen treffen voor audio, visueel en domotica!

De nieuwe OLED-wand van LG.
De nieuwe OLED-wand van LG.

belevingsruimte van De Klein AV
Dit wordt de nieuwe belevingsruimte van De Klein AV.

Opgeleverd: AV-/domotica en netwerk projecten

Afgelopen week weer afgerond met de oplevering van twee fraaie av-/domotica en netwerk projecten. Hierbij hebben we beiden installaties mogen voorzien van een LG OLED77G36 smart tv.

Waarbij de eerste opdrachtgever de keuze liet vallen op een custom made Triad soundbar (exact net zo breed als de tv), heeft de andere klant gekozen voor een Marantz Cinema 50 surround receiver met Bowers & Wilkins inbouwluidsprekers.

De Triad soundbar wordt aangestuurd door een Sonos stereo Amp. Natuurlijk is een goed (W)LAN netwerk cruciaal, vandaar dat beiden projecten draaien op een geheel nieuw Ubiquiti Unifi wifi-/lan netwerk. Beiden installaties worden op een zeer eenvoudige manier aangestuurd-/bediend door het Control4 domotica systeem.

Ook voor u hebben we de meest perfecte av-/domotica en wifi netwerk oplossingen. Kom gerust eens langs in onze showroom, en laat u vrijblijvend bijpraten over alle mogelijkheden!

LG OLED77G36 smart tv met custom made Triad soundbar.
LG OLED77G36 smart tv met custom made Triad soundbar.


Bekijk de oude nieuwsberichten!


Openingstijden showroom

maandag: Geopend op afspraak
dinsdag: 09.30 - 17.30
woensdag: 09.30 - 17.30
donderdag: 09.30 - 17.30
vrijdag: 09.30 - 17.30
zaterdag: 09.30 - 16.00
zondag: gesloten


Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze acties en nieuws!