De Klein AV

Yamaha

Yamaha MusicCast

Yamaha BD-S681

Naast ondersteuning voor Blu-ray 3D ™ -weergave en netwerkfuncties zoals Miracast ™ -compatibiliteit en ingebouwde Wi-Fi, biedt de BD-S681 vele geavanceerde functies voor audio- en videoplezier van hoge kwaliteit, waaronder 4K-opschaling, CD-modus en Pure Direct.

Yamaha BD-S681

Yamaha BD-A1060

Een Blu-ray Disc ™ -speler die de superieure voordelen biedt van AV-entertainment geassocieerd met de naam AVENTAGE. Naast de verwachte hoge videokwaliteit, beschikt het over hoogwaardige audio-compenenten en functies zoals 32-bit audio DAC's en CD-modus. Door hem te combineren met een AVENTAGE AV-ontvanger, levert u werkelijk uitstekende prestaties.

Yamaha BD-A1060

Yamaha CD-S300

Hoge geluidskwaliteit, eenvoudige bediening en speciale functies zoals Pure Direct, Intelligent Digital Servo, iPod- en USB-compatibiliteit en MP3- en WMA-ondersteuning.

Yamaha CD-S300

Yamaha CD-S700

Bij de CD-S700 ligt de focus op geluidskwaliteit en maximaal genieten van CD-muziek en USB-audio. High-precision diskdrive met exclusief, superstil lademechanisme. Pure Direct schakeling. USB poort aan de voorzijde.

Yamaha CD-S700

Yamaha CD-N301

CD-speler met netwerkfunctionaliteit. Ondersteuning voor AirPlay en de streamingdiensten Spotify en Pandora markeren de verdere evolutie van netwerkfunctionaliteit.

Yamaha CD-N301

Yamaha CD-S1000

Super Audio CD-speler met ultrahoge precisie en het hoogwaardige ontwerp van de CD-S2000. Symmetrische signaaloverdracht van de DAC. Geïsoleerde voeding voor de stroomvoorziening van interne secties. Symmetrische schakelingen met onafhankelijke stroomverzorging voor de linker- en rechterkanalen. High-precision diskdrive met exclusief, superstil lademechanisme. Excellente weergave van Super Audio Cd's.

Yamaha CD-S1000

Yamaha CD-S2100

Nieuw ontworpen schakelingen voor minder audioverlies en een extra nauwkeurig aandrijfmechanisme voor een betere geluidsweergave. Deze hoogwaardige CD-speler biedt het nieuwe geluid van Yamaha en is voorzien van krachtige USB-audio- en DAC-functies en meer geavanceerde functionaliteit.

Yamaha CD-S2100

Yamaha CD-S3000

Extra stijf uitgevoerd aandrijfmechanisme en innovatieve circuits voor 'lossless' audio. Het ultieme in audioweergave en de essentie van muziek. Maak kennis met de meest geavanceerde CD-speler van Yamaha, de CD-S3000.

Yamaha CD-S3000

Yamaha CD-C600

5-CD-wisselaar met PlayXchange voor onafgebroken muziekgenot. Andere attractieve features zijn iPod- en USB-compatibiliteit, MP3- en WMA-compatibiliteit en Pure Direct. Lademechanisme voor het verwisselen van 5 disks tegelijkertijd. Zeer hoogwaardige vervaardiging en design voor korte signaalpaden. High performance DAC.

Yamaha CD-C600

Heeft u nog vragen? Kom gerust naar onze showroom in Ewijk of neem contact met ons op!

Yamaha A-S201

Hoge geluidskwaliteit en geavanceerd design op basis van Yamaha's schat aan ervaring met high-end audio. Een hifi-versterker die je laat genieten van geweldig geluid. Yamaha hoge geluidskwaliteit, gecreëerd door rijke ervaring en traditie, en hoge technologische expertise.

Yamaha A-S201

Yamaha A-S301

Deze geïntegreerde versterker biedt uitstekend geluid en ziet er fraai uit. De digitale ingangen zijn een extra voordeel. 2 x 95W (maximaal), 2 x 60W (RMS) uitgangsvermogen.

Yamaha A-S301

Yamaha A-S501

Hoge geluidskwaliteit met veel functionaliteit en een elegante vormgeving. Geïntegreerde versterker met digitale ingang. 2 x 120W (maximaal), 2 x 85W (RMS) uitgangsvermogen.

Yamaha A-S501

Yamaha A-S701

Geïntegreerde versterker met extreem zuiver geluid en veel kracht. De digitale ingangen zijn een extra voordeel. 160W x 2 (max), 100W x 2 (RMS) high power output

Yamaha A-S701

Yamaha A-S801

Deze geïntegreerde versterker met ToP-ART-circuits en stabiele constructie staat garant voor maximale muzikaliteit en een krachtig geluid. Toevoeging van de USB DAC-functie betekent dat de nieuwste high-res geluidsformats worden ondersteund. 160W x 2 (max), 100W x 2 (RMS) high power output.

Yamaha A-S801

Yamaha A-S1100

Alle superieure kwaliteiten van het expressieve en dynamische Yamaha-geluid. Dedicated single-ended high-grade geïntegreerde versterker met een getrouwe reproductie van de intrinsieke waarde van je favoriete speler of D/A-converter (DAC).

Yamaha A-S1100

Yamaha A-S2100

Geavanceerde, originele versterkercircuits zonder signaalverlies, voor echte emotie en echt dynamisch geluid. Deze hoogwaardige geïntegreerde versterker heeft het nieuwe geluid van Yamaha in zich en weet zo echte muzikaliteit over te brengen.

Yamaha A-S2100

Yamaha A-S3000

Uiterst accuraat geluid met maximale muzikale expressie. Puur geluid, zonder signaalverlies, met een verfijnd, elegant design. De A-S3000 vormt het hoogtepunt van de Yamaha-lijn.

Yamaha A-S3000

Yamaha M-5000

Met meer dan 130 jaar ervaring is Yamaha inmiddels uitgegroeid tot het meest toonaangevende audiobedrijf ter wereld. De M-5000 vormt de belichaming van deze geest. Het apparaat is met echt vakmanschap gemaakt en biedt echte innovatie. Het toppunt van hifi. 200 W + 200 W (4 ohm, 20 Hz-20 kHz, 0,07% THD, 2 aangestuurde kanalen). Zwevende, gebalanceerde versterkerlay-out voor een betere aansturing.

Yamaha M-5000

Yamaha C-5000

Het grootste audiobedrijf ter wereld, altijd op zoek naar manieren om hifi nog beter weer te geven, introduceert de C-5000 voorversterker. Yamaha put uit zijn rijke verleden om elke nuance en emotie van een live-optreden optimaal over te brengen naar de woonkamer. Perfect gebalanceerde signaaltransmissie. Zwevende, gebalanceerde voorversterker.

Yamaha C-5000

Apple NAD Bluesound Yamaha Dali