De Klein AV
Kijken
Luisteren
Reinigen
Bedienen
Service
Zorgeloos Beleven | Luisteren SONOS

Sonos


Sonos Move

De duurzame smart speaker met batterij waarmee je buiten én binnen kunt luisteren. Geniet overal van briljant geluid met de weer- en schokbestendige Move. Bedien hem thuis met je stem, de Sonos-app of AirPlay 2, en stream via bluetooth als er geen wifi beschikbaar is.

Sonos Move

Geniet van een verrassend diepe bass, een breed geluidsveld en automatische Trueplay™-tuning die het geluid perfect in balans brengt voor waar je bent en waar je naar luistert. De Google Assistent zijn al ingebouwd, dus via wifi kun je muziek afspelen, naar het nieuws luisteren, wekkers en alarmsignalen instellen, antwoord krijgen op vragen en meer. Helemaal handsfree.


Sonos One SL

De krachtige, microfoonloze speaker voor muziek en meer. Geniet van rijk, kamervullend geluid met Sonos One SL. Bedien hem met de Sonos-app, AirPlay 2 en meer.

Sonos One SL

Het compacte ontwerp past vrijwel overal. Zet hem op het aanrecht of op een boekenplank in je kantoor. Hij is vochtbestendig dus je kunt hem zelfs in de badkamer neerzetten. Stream geluid rechtstreeks vanaf je iPhone of iPad en vraag Siri om Apple Music af te spelen. Gebruik hem samen met Sonos One of een andere One SL in dezelfde kamer als paar en geniet van gedetailleerd stereogeluid. Gebruik er twee als achterste home cinema surrounds met Playbar, Playbase of Beam.


Sonos One

De krachtige smart speaker met ingebouwde stembediening. Geniet van rijk, kamervullend geluid met Sonos One. Je bedient hem met bijvoorbeeld je stem, de Sonos-app of AirPlay 2. Het compacte ontwerp past vrijwel overal. Zet hem op het aanrecht of op een boekenplank in je kantoor. Hij is vochtbestendig dus je kunt hem zelfs in de badkamer neerzetten.

Sonos One
De Google Assistent zijn al ingebouwd, dus je kunt muziek afspelen, naar het nieuws luisteren, wekkers en alarmsignalen instellen, antwoorden krijgen op vragen en meer. Helemaal handsfree. Gebruik twee Sonos One's in dezelfde kamer voor stereoweergave en gedetailleerder geluid. Gebruik er twee als achterste home cinema-surrounds met Playbar, Playbase of Beam.


PLAY:3

Een ware geluidsexplosie. Zoveel finesse dat je er helemaal in opgaat.
De PLAY:3 bestaat uit 3 state-of-the-art digitale versterkers, elk gekoppeld aan 3 speakers voor puur, helder geluid in elke kamer. Het draadloze muzieksysteem levert puur, glashelder geluid. Perfect om elke kamer te vullen met muziek, of het nu de keuken, slaapkamer of werkkamer is. Een bas radiator produceert krachtige lage tonen. Twee middentoon-drivers en een tweeter maken het geluid compleet.

Sonos Play 3
 • Drie drivers op maat met speciale versterkers.
 • TRUEPLAY-tuning zorgt voor kristalhelder geluid, aangepast aan de kamer waarin je jouw favoriete muziek afspeelt.
 • Bedien al je muziek- en streamingdiensten vanaf één app (op je smartphone, tablet of computer).
 • Maakt gebruik van je WiFi-verbinding. Eenvoudige installatie. Gemakkelijk uit te breiden.


PLAY:5

De ultieme luisterbeleving. Een zuiverder, rijker geluid bestaat niet.
De PLAY:5 bestaat uit 6 state-of-the-art digitale versterkers, elk gekoppeld aan 6 speakers voor puur, helder geluid in elke kamer. Elk instrument, elke stem, elk detail is duidelijk hoorbaar, zuiver en precies. Met een opmerkelijke helderheid. Zonder hoorbare vervorming. Zelfs niet als je hem hard zet. Heel erg hard.

Sonos Play 5
 • Zes drivers op maat met speciale versterkers.
 • Trueplay-tuning zorgt voor kristalhelder geluid, aangepast aan de kamer waarin je jouw favoriete muziek afspeelt.
 • Bedien al je muziek- en streamingdiensten vanaf één app (op je smartphone, tablet of computer).
 • Maakt gebruik van je WiFi-verbinding. Eenvoudige installatie. Gemakkelijk uit te breiden.


Sonos Amp

De veelzijdige versterker voor je hele entertainmentsysteem. Met Amp maak je de Sonos-beleving ook mogelijk voor je vloer-, muur-, plafond-, buiten- en boekenplankspeakers. Het ontwerp past in een rack en heeft een speciaal ontwikkelde warmteafleider voor een optimale luchtstroom- en warmtebeheersing.

Sonos Amp

Sluit je platenspeler, stereo, bedrade speakers en meer aan om te genieten van platen, cd's, audiobestanden en streaming. Je kunt zelfs je buitenspeakers versterken en je Sonos-systeem uitbreiden naar je tuin. Geniet van stereogeluid voor tv-programma's, films en videogames als je Amp aansluit op je speakers en tv. Voeg draadloos een set Sonos One-surroundspeakers toe voor meeslepend home cinema-geluid.


Sonos Boost

De eenvoudige wifi-uitbreiding waarmee je ononderbroken luistert. Creëer een speciaal draadloos netwerk voor je Sonos-systeem met Boost.

Sonos Boost

Boost creëert een apart draadloos netwerk voor Sonos en elimineert storing van andere apparaten. Zo kun je zonder onderbrekingen luisteren. Drie inwendige antennes zenden 360 graden rondom signalen uit die door muren en plafonds heengaan. Er is dus dekking in je hele huis. Steek de stekker van Boost in het stopcontact, sluit hem aan op je router en volg de eenvoudige stappen in de Sonos-app.


Heeft u nog vragen? Kom gerust naar onze showroom in Ewijk of neem contact met ons op!

 


Sonos Port

De veelzijdige manier om via je stereo of receiver muziek te streamen. Verbind Port met je traditionele stereosysteem voor het streamen van muziek en meer. Je kunt alles bedienen via de Sonos-app of Apple Airplay 2 en je sound system makkelijk uitbreiden naar meer kamers.

Sonos Port

Geniet met je versterkte geluidsapparatuur van muziek, podcasts, luisterboeken en internetradio. Je kunt ook platen, cd's en opgeslagen audiobestanden streamen naar Sonos-speakers in andere kamers in huis. Stream geluid rechtstreeks vanaf je iPhone of iPad en vraag Siri om Apple Music af te spelen. Gebruik de lijningang om je telefoon of een ander apparaat op je stereo aan te sluiten. Port is voorzien van een 12 V-trigger die automatisch je versterker in- en uitschakelt, dus je kan gewoon in de app op afspelen drukken, streamen met Apple AirPlay 2 of je spraakassistent om het nummer vragen dat je wilt horen.


Sonos Beam

De slimme, compacte soundbar voor tv, muziek en meer. Speel met Beam alles af waar jij van houdt. Bedien hem met je stem, afstandsbediening, de Sonos-app en meer. Met maar twee kabels en automatische detectie kun je binnen een paar minuten beginnen met luisteren.

Sonos Beam

Beam werd speciaal afgesteld door met een Oscar bekroonde geluidstechnici. Zij zorgden ervoor dat stemmen worden benadrukt zodat je het verhaal altijd kunt volgen. De Google Assistent zijn al ingebouwd, dus je kunt muziek afspelen, naar het nieuws luisteren, wekkers en alarmsignalen instellen, antwoorden krijgen op vragen en meer. Helemaal handsfree. Zet Spraakversterking aan in de app om dialogen duidelijker te laten klinken als filmpersonages fluisteren of de actie ineens losbarst.


Sonos Playbase

De slanke soundbase voor tv-programma's, films, muziek en meer. Met Playbase geniet je in de hele kamer van kraakheldere dialogen en een indrukwekkende bass. Bedien hem bijvoorbeeld met de Sonos-app, je afstandsbediening of Apple AirPlay 2.

Sonos Playbase

Playbase verdwijnt haast onder je tv, terwijl zijn tien versterkte speaker-drivers fantastisch diep gedreun en kristalhelder gefluister produceren. Stream geluid rechtstreeks vanaf je iPhone of iPad en vraag Siri om Apple Music af te spelen. Playbase is pas het begin van je ultieme home cinema-beleving. Je kunt op elk moment Sub en twee surroundspeakers aansluiten voor nog meeslepender entertainment.


PLAYBAR

De HiFi-soundbar voor tv- en muziekliefhebbers.
De negen speakers van de PLAYBAR vullen je huis met een fantastisch Home Cinema-geluid voor tv, films, muziek en videogames. PLAYBAR is ook een zelfstandige alles-in-een Sonos-speler waarmee je draadloos alle muziek ter wereld kunt streamen. Van je iTunes-bibliotheek, je favoriete muziekdiensten en duizenden internetradiostations tot shows en podcasts. Je sluit PLAYBAR met één optische kabel aan op je tv. Daarna kun je alle geluidsbronnen afspelen die op je tv zijn aangesloten, ook die van je mediabox, satelliet-tv en gameconsoles.

Sonos Playbar
 • Voorziet HD-televisies van een glashelder, rijk geluid.
 • Werkt via je WiFi. Eenvoudige installatie. Gemakkelijk uit te breiden.
  Je hebt maar twee kabels nodig: een voedingskabel en een optische kabel (beiden meegeleverd).
 • Compatibel met de meeste remote apparaten. Bediening via de gratis app voor je Android®, iPhone® of iPad®.
 • Speelt alle muziek af die je aansluit op je HD-tv: bekabelde of draadloze boxen, Mediabox, Blue Ray-spelers en gameconsoles. Eenmaal aangesloten op je televisie, zorgt PLAYBAR voor de rest.


SUB

Ga voor een adembenemende bas met SUB.
Vult de hele kamer met een vol, diep geluid waarbij je elk akkoord en elke toon hoort en voelt. Je hoort niet alleen het verschil dat de draadloze subwoofer maakt, je voelt het ook door je hele lijf. Twee tegenover elkaar geplaatste force-cancelling speakers zorgen voor een diep en helder geluid. De behuizing voorkomt zoemende of trillende bijgeluiden.

Sonos Sub

 • Voor een spectaculair basgeluid uit elke Sonos-speaker.
 • Werkt via je WiFi. Eenvoudige installatie. Gemakkelijk uit te breiden.
 • Twee tegenover elkaar geplaatste force-cancelling speakers, voor een dieper geluid. De behuizing voorkomt zoemende of trillende bijgeluiden.
 • Plaats de speaker waar je maar wilt. Je zou hem zelfs plat onder je bank kunnen schuiven.
 • Werkt met alle versterkte Sonos-producten: CONNECT:AMP; PLAY:5; PLAY:3; PLAY:1; PLAYBAR.


CONNECT

Maak van je stereo of home cinema een muziek streamend systeem.
Sluit CONNECT aan om draadloos muziek te streamen naar elk versterkt audio-apparaat, zoals je stereo of home cinema. Analoge, optische en coaxiale digitale audio-uitgangen zijn ontworpen om topprestaties te leveren. Geniet van superieure geluidskwaliteit met analoge, optische en coaxiale digitale audio-uitgangen die speciaal zijn ontwikkeld voor het beste geluid. De vaste of variabele audio-uitgangen zorgen ervoor dat je het volume van je muziek flexibel kunt regelen.

Sonos Connect
 • Breid je professionele systeem door je hele huis uit met streaming muziekdiensten.
 • Analoge, optische en coaxiale digitale audio-uitgangen, speciaal ontwikkeld voor een uitstekende weergave.
 • Bedien al je muziek- en streamingdiensten vanaf één app (op je smartphone, tablet of computer).
 • Werkt via je WiFi. Eenvoudige installatie. Gemakkelijk uit te breiden.


Heeft u nog vragen? Kom gerust naar onze showroom in Ewijk of neem contact met ons op!

Apple NAD Bluesound Yamaha Dali
LG Denon