De Klein AV
Kijken
Luisteren
Reinigen
Bedienen
Service
Zorgeloos Beleven | Luisteren NAD

NAD

NAD staat voor New Acoustic Dimension: het merk dat al meer dan 40 jaar boven aan het verlanglijstje staat van de muziek- en video-liefhebbers, die hogere eisen aan de componenten van hun hifi installatie stellen. Waarom zij uitgerekend voor NAD kiezen? Omdat NAD Hifi speciaal vóór hen ontwikkeld werd dóór andere muziekliefhebbers. En omdat de AV-apparatuur voor film- en tv-fans ontworpen werd door mensen, die daar ook van bezeten zijn. Bekijk ook de MDC Modules & Custom Installation versterkers!


NAD C338 Stereo Versterker

De C338 is een geavanceerde en bijzonder veelzijdige hybride digitale stereoversterker uit de NAD New Classic-serie. Deze versterker combineert de voordelen van een stationaire installatie met de mogelijkheid om muziek te streamen via een smartphone of tablet. Hij heeft een stijlvol, compact ontwerp en natuurlijk de legendarische geluidskwaliteit van NAD. Hiermee is je stereosysteem helemaal klaar voor de toekomst!

NAD C338 Stereo Versterker

Met 2 x 50 echte NAD-watt kan deze versterker zelfs de meest veeleisende luidsprekers aan – en het compacte ontwerp met frontdisplay geeft hem een ongepolijste, moderne look. De C338 is voorzien van de meest gangbare digitale audio-aansluitingen (coaxiaal, optisch) en analoge ingangen, inclusief phono-ingang (MM). Daarnaast beschikt hij over een hoofdtelefoon uitgang die is uitgerust met een eigen, geïntegreerde en hoogwaardige hoofdtelefoonversterker.


NAD C368 Stereo Versterker

De C368 is een krachtige en bijzonder veelzijdige hybride digitale stereoversterker uit de NAD New Classic-serie. Met 2 x 80 FDP vermogen kan deze versterker zelfs de meest veeleisende luidsprekers aan – op ieder volume. Het ontwerp is eenvoudig en discreet, zoals we van NAD gewend zijn, maar de nieuwe display op de voorkant geeft deze versterker een ongepolijste en moderne uitstraling. Een schitterende keuze, als je kunt leven zonder het massieve vermogen van de C388.

NAD C368 Stereo Versterker

De C368 zit boordevol NAD-kwaliteit en is helemaal klaar voor de digitale toekomst! Hij is zelfs zo goed dat de C368 en de kleinere modellen uit de New Classic-serie nu al de full-size stereosystemen van morgen zijn! Ze bieden hetzelfde overweldigende en dynamische geluid als hun legendarische voorgangers, maar dan nóg beter en veel energiezuiniger. Bovendien hebben ze alle aansluitingen die maar nodig zijn voor analoge en digitale bronnen, inclusief 24-bit HD-geluid en upgrademogelijkheden voor streaming en multiroom. De C368 kan met een DD-BluOS en een DD-HDMI-1 module uitgevoerd kunnen worden.


NAD C388 Stereo Versterker

NAD C388 – TOEKOMSTBESTENDIGE STEREOVERSTERKER MET 2 X 150 WATT EN EINDELOOS VEEL MOGELIJKHEDEN
De C388 is een krachtige en bijzonder veelzijdige hybride digitale stereoversterker uit de NAD New Classic-serie. Met 2 x 150 FDP vermogen kan deze versterker zelfs de meest veeleisende luidsprekers aan – op ieder volume. Het ontwerp is eenvoudig en discreet, zoals we van NAD gewend zijn, maar de nieuwe display op de voorkant geeft deze versterker een ongepolijste en moderne uitstraling. Een schitterende keuze.

NAD C388 Stereo Versterker

De C388 zit boordevol NAD-kwaliteit en is helemaal klaar voor de digitale toekomst! Hij is zelfs zo goed dat de C388 en de kleinere modellen uit de New Classic-serie nu al de full-size stereosystemen van morgen zijn! Ze bieden hetzelfde overweldigende en dynamische geluid als hun legendarische voorgangers, maar dan nóg beter en veel energiezuiniger. Bovendien hebben ze alle aansluitingen die maar nodig zijn voor analoge en digitale bronnen, inclusief 24-bit HD-geluid en upgrademogelijkheden voor streaming en multiroom.


NAD C390D Stereo Versterker

Om de nieuwe NAD C390DD alleen als een versterker te betitelen, zou dit fantastische apparaat tekort doen. De C390DD (Direct Digital) is een directe nazaat van de NAD M2, een digitale versterker die wereldwijd als baanbrekend gezien wordt en als de referentie in zijn prijsklasse en daarboven gezien wordt. Een echte digitale versterker dus waarvan er maar een paar zijn, niet alleen maar een “klasse D” zoals andere versterkers die claimen digitaal te zijn.

NAD C390D Stereo Versterker

Met 2 x 150W watt stuurt de C390DD vrijwel elke luidspreker aan. Met een resolutie tot 192kHz/24 bit zijn de aller fijnste details, die zelfs met de best opgenomen CD’s niet waarneembaar zijn, te horen. De C390DD verdient dan ook luidsprekers die verder gaan dan de prijsklasse die je normaal zou associëren met de prijs van de C390DD. De C390D kan met een DD-BluOS en een DD-HDMI-1 module uitgevoerd kunnen worden.


Heeft u nog vragen? Kom gerust naar onze showroom in Ewijk of neem contact met ons op!

NAD C568 CD-speler

De nieuwe NAD C568 CD speler volgt na ruim 6 jaar de illustere NAD C565BEE op. Geen geringe taak als je bedenkt dat de C565BEE door de internationale vakpers unaniem is geroemd en geprezen. Bij de ontwikkeling van de opvolger was de doelstelling even duidelijk als ambitieus: Verbeter de C565BEE op alle fronten: Geluidskwaliteit, specificaties en bedieningsgemak om zo weer een nieuwe maatstaf neer te zetten.

NAD C568 CD-speler

Veel verfijningen en verbeteringen, om er een paar te noemen: de bovenmaatse ringkern transformator met gescheiden wikkelingen voor analoog en digitale secties, de 24 bits Wolfson WM8741 DA converter en nieuwe hoogwaardige, ultra precieze klokgenerator van Crystek en de studio kwaliteit LM4562 op-amp maken dat de C568 nog meer detail uit een CD weet te halen. Verdere perfectionering van PCB lay-out, component keuze en schakelingen maken dat de NAD C568 de nieuwe referentie klasse in de Classic series van NAD en recht doet zeker aan het NAD motto: “Music First”.


NAD T748v2 AV-Receiver

De T748 v2 is de eerste stap op weg naar een echte 7.1-kanaals HD-home cinema. Hij heeft een minimalistisch ontwerp, Audyssey auto-setup en een gebruiksvriendelijk grafisch menu. Hij heeft ook geïntegreerde decoders voor alle HD-audioformaten Let op: De opgegeven 60 watt is gemeten als werkelijke hifi-watt (8 ohm, 20 - 20.000 Hz, lage vervorming, twee actieve kanalen). Als we meten zoals sommige concurrenten dat doen (een irritante pieptoon van 1 kHz over één kanaal) levert de T748 v2 wel 130 watt. Sta daar eens bij stil als je receivers vergelijkt.

NAD T748v2 AV-Receiver

De T748 v2 ondersteunt 3D-video, heeft 4 HDMI-ingangen, HDMI-repeater, Audio Return Channel en converteert analoog beeldmateriaal naar HDMI, zodat je bijna geen kabels meer nodig hebt. Wordt geleverd met afstandsbediening. De T748 v2 is gemaakt voor het hoge-resolutie digitale beeld- en geluidsuniversum. Dat is dan ook de reden dat de geïntegreerde upscaling voor video met standaardresolutie, bijvoorbeeld DVD’s, is weggelaten. Een Blu-ray-speler of TV zorgen meestal zelf voor deze upscaling, en als de signalen toch vooral komen uit een Blu-ray-speler of HD-spelconsole (die geen upscaling nodig hebben) kun je je geld beter steken in goed geluid.


NAD T758 AV-Receiver

De T758 is de meest betaalbare surroundreceiver van NAD, dat bekend staat om zijn geniale en unieke MDC-modules. Met MDC kun je de receiver upgraden met toekomstige videofuncties. Zo heb je altijd het nieuwste van het nieuwste, zonder dat je steeds een nieuwe receiver hoeft te kopen. Slim en zuinig! De Audiofiele versterkers en over gedimensioneerde voeding zijn kenmerkend voor NAD en geven je genoeg vermogen en een perfect geluid bij ieder volume. Zo haal je het maximale uit een goed luidsprekersysteem.

NAD T758 AV-Receiver

Je krijgt ook Audyssey auto-setup, Full HD-ondersteuning voor beeld en geluid, analoge naar digitale videoconvertering, diverse aansluitmogelijkheden en een extreem eenvoudige en gebruiksvriendelijke bediening. Kortom, een serieuze receiver voor jarenlang Audio en video plezier. De T758 heeft HDMI 1.4 met 3D pass-through en Audio Return Channel. Met 3D pass-through kun je een 3D-spelconsole of een 3D-Blu-ray-speler aansluiten en het 3D-beeld doorsturen naar je TV met 3D-ondersteuning.


NAD T777 AV-Receiver

De T777 is een topmodel surround receiver in het NAD assortiment - ontworpen voor de veeleisende liefhebber die de nieuwste functies en een compromisloze audiofiele geluidskwaliteit wil hebben voor zowel muziek als films. Je krijgt onder andere een massale 150 Watt vermogen, een audiofiele ontwerp en een extreme voeding met een complete Holmgren ringkerntransformator, Dit geeft onbetwist een absoluut maximum aan geluidskwaliteit bij het luisteren naar muziek in stereo.

NAD T777 AV-Receiver

Met NAD's briljante en unieke MDC modulariteit kun je de receiver upgraden naar een nog hogere kwaliteit of nieuwe functies, als de ontwikkeling van de markt dit vereist - een unieke NAD functie die helpt om je investering te beschermen. Al met al, een ongelooflijk talentvolle, oersterke en veelzijdige receiver oplossing, die zich kan meten met het niveau van de beste Home Theaters op de markt. Een programmeerbare afstandsbediening wordt meegeleverd. Met de T777 maakt NAD echt de sprong in het high-definition digitale audio-en video-universum. Om dezelfde reden is de ingebouwde upscaling functie voor standaard resolutie video weggelaten, dat kenmerkend is voor DVD.


NAD T787 AV-Receiver

De T787 is de grootste en zwaarste surround receiver in het NAD assortiment - ontworpen voor de veeleisende liefhebber die de nieuwste functies en een compromisloze audiofiele geluidskwaliteit wil hebben voor zowel muziek als films. Je krijgt onder andere een massale 150 Watt vermogen, een audiofiele ontwerp en een extreme voeding met twee complete Holmgren™ ringkerntransformatoren, waarvan er één 100% bestemd is voor de front L/R-kanalen. Dit geeft onbetwist een absoluut maximum aan geluidskwaliteit bij het luisteren naar muziek in stereo.

NAD T787 AV-Receiver

Met NAD's briljante en unieke MDC modulariteit kun je de receiver upgraden naar een nog hogere kwaliteit of nieuwe functies, als de ontwikkeling van de markt dit vereist - een unieke NAD functie die helpt om je investering te beschermen. Al met al, een ongelooflijk talentvolle, oersterke en veelzijdige receiver oplossing, die zich kan meten met het niveau van de beste Home Theaters op de markt. Een programmeerbare afstandsbediening wordt meegeleverd. Middels 3D pass-through kun je je 3D-gameconsole of 3D Blu-ray speler aansluiten en het 3D beeld sturen naar je 3D-compatibele televisie.


Bekijk ook de MDC Modules & Custom Installation versterkers!

Heeft u nog vragen? Kom gerust naar onze showroom in Ewijk of neem contact met ons op!

Apple NAD Bluesound Yamaha Dali
LG Denon