De Klein AV
Kijken
Luisteren
Reinigen
Bedienen
Service
Zorgeloos Beleven | Luisteren LOEWE

Loewe luidsprekers

Gun uw tv-toestel van Loewe de sound die perfect bij het beeld past. Loewe luidsprekers maken indruk en raken een snaar - omdat onze ingenieurs ze op dezelfde manier ontwikkelen als een waardevol instrument: strak, functioneel en minimalistisch. Bovendien maken ze daarbij alleen gebruik van hoogwaardige materialen.


Loewe Klang 1 en Loewe Klang 5

Loewe Klang 1Loewe Klang 5


Loewe Stand Speakers

De Loewe Stand Speaker en de Loewe Satellite Speaker zijn voortaan verkrijgbaar in Dark Gold, een nieuwe en bijzonder warme tint. Deze tint is werkelijk iets bijzonders. Hij wordt manueel in meerdere lagen aangebracht en daarna gepolijst. Door dit productieproces ontstaat het bijzondere patina-effect, dat absoluut uniek is en dat van product tot product licht kan verschillen. Daardoor wordt iedere Dark Gold luidspreker een uniek stuk. Met deze nieuwe tint wilden we weg van de seriële steriliteit, in de richting van meer individualiteit en natuurlijkheid. Dat krijgen we allemaal met onze nieuwe Dark Gold tint.

Loewe Stand Speakers


Loewe Satelliet Speakers

Omdat de Satellite Speakers amper 15 cm hoog zijn, kunt u ze zo goed als overal plaatsen. Bevestig ze aan de muur, zet ze vrij in de ruimte op de S-Stand of plaats ze onopvallend op een boekenplank. Dankzij de Satellite Speakers geniet u overal van een hoogstaand geluid.

Loewe Satelliet Speakers


Heeft u nog vragen? Kom gerust naar onze showroom in Ewijk of neem contact met ons op!

 


Loewe Klang 5 Subwoofer

De Loewe Klang 5 subwoofer is ontwikkeld voor high performance. Het akoestische concept is gebaseerd op een actieve luidspreker en twee passieve membranen voor bijzonder warme, authentieke lage tonen. Power Full 600 Watt muziekvermogen zorgen voor sterk en geconcentreerd bas. Deze ongelooflijke geluidskwaliteit in een mooie behuizing met een oppervlak van hoge kwaliteit, massief aluminium.

Loewe Klang 5 Subwoofer


Loewe Subwoofer 300 LAN

Drie ingebouwde radiators maken dit apparaat tot een heuse krachtpatser. Eén actieve luidspreker en twee passieve membranen creëren samen een intens basgeluid, ook wanneer het volume zeer laag staat. Het uitgekiend akoestisch concept zorgt met een totaal vermogen van 300 watt voor krachtige, geconcentreerde bassen en kristalheldere klank. Afhankelijk van de positie kunnen de akoestische instellingen van de Subwoofer 300 individueel worden aangepast: vrijstaand, dicht bij een muur of in de hoek van een kamer - het apparaat biedt voor elke situatie de ideale instellingen. De verborgen kabelgoot draagt bij aan de subtiele uitstraling van de Subwoofer, die in elke kamer mooi staat. In combinatie met de tv-modellen van Loewe zorgt de subwoofer voor een veel intensere film- en muziekbeleving.

Loewe Subwoofer 300 LAN


Loewe Subwoofer 525

In totaal 525 watt vermogen uit 6 digitale eindtrappen (klasse D). Voor de aansluiting van de front- en de surround-luidsprekers beschikt u over vijf keer 75 watt (sinus). Met daar bovenop een digitale eindtrap (klasse D) voor het subwooferkanaal: 150 W (sinus), frequentiebereik 34 Hz - 250 Hz (- 6 dB), regelaar basintensiteit van - 12 dB tot + 12 dB en basequalizer.

Loewe Subwoofer 525


Heeft u nog vragen? Kom gerust naar onze showroom in Ewijk of neem contact met ons op!

Apple NAD Bluesound Yamaha Dali
LG Denon