De Klein AV
Kijken
Luisteren
Reinigen
Bedienen
Service
Zorgeloos Beleven | Kijken SAMSUNG

Samsung


QLED 8K 65/75/82 inch Q950R

De Samsung QLED 8K Q950R heeft een haarscherp en perfect gedetailleerd beeld. Het is alsof je zelf door elke scène loopt, met details die zo levensecht zijn dat het lijkt alsof je ze echt kunt aanraken. Het is een totaal nieuwe beeldkwaliteit met superhoge resolutie.

QLED 8K 65/75/82 inch Q950R
Wat is 8K-resolutie precies? 8K is een superhoge resolutie: vier keer hoger dan 4K UHD en 16 keer hoger dan Full HD. Met meer dan 33 miljoen pixels staat de Samsung QLED 8K Q950R garant voor een kijkervaring waarbij je ieder detail ziet. Dit is echte 8K-resolutie.

 • Real 8K Resolution
 • 8K AI Upscaling

QLED 4K 55/65/75 inch Q90R

Zo puur als kleuren kunnen zijn. Dankzij de unieke Quantum Dot-technologie van Samsung geeft QLED een kleurvolume van 100%* weer, zodat natuurlijke kleuren in lichte en donkere scènes tot leven komen. Je hoeft niet meer recht voor de TV te gaan zitten. Ultra Viewing Angle van QLED verspreidt het licht heel gelijkmatig en vermindert lichtlekkage voor een optimale kijkervaring vanuit een brede kijkhoek. Vanaf nu is elke stoel de beste stoel.

QLED 4K 55/65/75 inch 55Q90R

Quantum HDR 2000 heeft een groot helderheidsbereik, zodat elke scène levensecht wordt weergegeven met diepe contrasten en natuurlijke, levendige kleuren. Op een groot scherm is alles echter. Je beleeft iedere goal, voelt elke explosie en bevind je midden in de actie. Zo dichtbij ben je nog nooit geweest.

 • Direct Full Array 16X
 • Quantum Processor 4K

QLED 4K 55/65/75 inch Q85R

Ontdek ongekend levensechte scènes. Direct Full Array 8X* van QLED regelt nauwkeurig de achtergrondverlichting voor de rijkste contrasten en optimale helderheid. Bereid je voor op ongekende diepte en zie scènes zoals je ze nog nooit eerder hebt gezien.

Samsung QE55/65/75Q8C
Ervaar de Quantum Processor 4K van QLED. Hij gebruikt een uniek upscaling-algoritme voor helderdere beelden en past de helderheid en het geluid aan op basis van de ruimte en de scène die wordt weergegeven. De krachtige processor van de QLED TV zorgt voor een hogere resolutie en een schitterende kijkervaring.

 • Direct Full Array 8X
 • Quantum Processor 4K

QLED 4K 55/65 inch 55Q80R

De werkelijkheid begint met QLED! 100% kleurvolume door Quantum Dot. Zo puur als kleuren kunnen zijn. Dankzij de unieke Quantum Dot-technologie van Samsung geeft QLED een kleurvolume van 100%* weer, zodat natuurlijke kleuren in lichte en donkere scènes tot leven komen.

QLED 4K 55/65 inch 55Q80R

Direct Full Array 6X. Perfecte controle over de achtergrondverlichting maakt het verschil. Direct Full Array 6X* geeft elke scène perfect weer; met eindeloos veel details en meer diepte in het donker. Quantum HDR 1500* biedt scherpere contrasten en versterkt de helderheid, zodat je sterren ook daadwerkelijk ziet schitteren.

 • Direct Full Array 6X
 • Quantum Processor 4K

Heeft u nog vragen? Kom gerust naar onze showroom in Ewijk of neem contact met ons op!

 

Loewe | Samsung | LG


QLED 4K 49 inch 49Q70R

Perfecte controle over de achtergrondverlichting maakt het verschil. Direct Full Array 4X* geeft elke scène perfect weer; met eindeloos veel details en meer diepte in het donker. Met Quantum HDR 1000* ziet de natuur er onvoorstelbaar echt uit. Het zorgt voor een groot helderheidsbereik, zodat de zon feller en regenwolken donkerder worden weergegeven. Ontdek een nieuwe wereld.

QLED 4K 49 inch 49Q70R
Op een groot scherm is alles echter. Je beleeft iedere goal, voelt elke explosie en bevind je midden in de actie. Zo dichtbij ben je nog nooit geweest. Ervaar de Quantum Processor 4K van QLED. Hij gebruikt een uniek upscaling-algoritme voor helderdere beelden en past de helderheid en het geluid aan op basis van de ruimte en de scène die wordt weergegeven. De krachtige processor van de QLED TV zorgt voor een hogere resolutie en een schitterende kijkervaring.

 • Direct Full Array
 • 4XAmbient Mode
 • Quantum Processor 4K

UHD TV UE43/50/55/65 inch NU7470

Ontdek zelf hoe dynamische, kristalheldere kleuren beelden tot leven brengen. Als je eenmaal dit uitgebreide kleurenspectrum hebt gezien, wil je nooit meer iets anders. HDR-content bekijk je met extreem helder beeld en gedetailleerde kleurweergave. Met een Samsung UHD TV zie je meer details in lichte en donkere scènes.

UHD TV UE43/50/55/65 inch NU7470
Met 4K UHD TV geniet je van scherpe, heldere beelden. 4K UHD TV heeft vier keer meer pixels dan Full HD TV. Nu zie je zelfs de kleinste details in iedere scène. TV kijken met geoptimaliseerde kleuren, scherpte en contrastniveaus. UHD Dimming deelt het scherm op in kleinere blokjes zodat je meer details ziet.

 • Clean Cable solution
 • Beeldkwaliteit PQI 1800, HDR
 • Smart Hub en Premium One Remote Control

UHD TV 49/55/65/75 inch UE49NU7170

Met 4K UHD TV geniet je van scherpe, heldere beelden. 4K UHD TV heeft vier keer meer pixels dan Full HD TV. Nu zie je zelfs de kleinste details in iedere scène. Bekijk HDR-content met extreem helder beeld en gedetailleerde kleurweergave. Met een Samsung UHD TV zie je meer details in lichte en donkere scènes.

Samsung UUE49/55/65MU9000

Bekijk je favoriete content met natuurlijke kleuren en ongelofelijk heldere en realistische details. Ga voor een kleurrijke kijkervaring. TV kijken met geoptimaliseerde kleuren, scherpte en contrastniveaus. UHD Dimming deelt het scherm op in kleinere blokjes zodat je meer details ziet.

 • Clean Cable solution
 • Beeldkwaliteit PQI 1300, HDR
 • Smart Hub

Heeft u nog vragen? Kom gerust naar onze showroom in Ewijk of neem contact met ons op!

Apple NAD Bluesound Yamaha Dali
LG Denon