De Klein AV
Kijken
Luisteren
Reinigen
Bedienen
Service
Zorgeloos Beleven | Kijken LOEWE

Loewe


Loewe One en Loewe bild 1

Goed design is innovatief, stijlvol, sober, degelijk en strak. Loewe One en Loewe bild 1: tijdloze klasse. Alle details zijn zorgvuldig uitgekozen en in het design verwerkt. Dankzij de vele opstellingsmogelijkheden past het televisietoestel perfect in elke ruimte. Loewe bild 1 en Loewe One – Eenvoudig. Mooi.

Loewe Bild 1

Sober en puur. De luidsprekers zijn ingebouwd in het frameloze design. De verborgen speakers stralen het geluid naar achteren af. Voor een indrukwekkende en krachtige Sound. Geniet van optimale vrijheid dankzij de Loewe One | Loewe bild 1. Maak uw keuze uit het uitgebreide aanbod (Amazon Video, maxdome, YouTube …) en bepaal zelf wanneer u uw favoriete programma’s bekijkt dankzij de USB-opnamefunctie. Natuurlijke, haarscherpe beelden – vanaf 55 inch in Ultra HD-resolutie.


Loewe bild 3.43, Loewe bild 3.49

In het Medium en Small zijn bild 3.49 (LCD) en 3.43 (LCD) moderne blikvanger, hoge kwaliteit met verfijnde eigenschappen voor zelfs de kleinste kamers zoals de keuken, het kantoor, de slaapkamer of de gastenkamer. Waarom genoegen nemen met minder voor de ruimtes waar je zoveel van je waardevolle tijd in doorbrengt? LCD-technologie met geïntegreerde DR+ hard disk - high quality voor slaap -en gastenkamer.

Loewe Bild

bild 3.49 (Medium) en bild 3.43 (Small) zijn uitgerust met de nieuwste LCD-schermen. De extreem vlakke Ultra HD-displays bieden een viermaal hogere resolutie (3.840 x 2.160 pixels). Het resultaat is kristalheldere details, perfecte contrasten en ongelooflijk levendige kleuren - zelfs voor snelle bewegingen, zoals in sportuitzendingen of actiefilms.


Loewe bild 3.55 OLED

In lijn met de huidige tijdsgeest: het hoeft niet altijd groter, breder of meer te zijn - maar beter. bild 3.55 - elegant design, uitstekende kwaliteit gecombineerd met state-of-the-art technologie. Katapulteer uzelf in de fascinerende wereld van OLED televisie. Uw toegang tot de facinerende wereld van OLED-televisie - high-tech met een ziel voor in uw woonkamer.

Loewe Bild

Oled ziet er extreem licht en modern uit dankzij het ultraplatte scherm met slechts 4,9 mm, waardoor het dunner is dan de meeste smartphones. OLED-technologie genereert fascinerende beelden. Een ware explosie van kleuren, kristalhelder. Elke pixel produceert licht. Als ze niet actief zijn, zijn ze zwart. Briljante kleuren, bijna magisch, en beelden lijken zeer authentiek. Dolby VisionTM produceert beelden met een hoog dynamisch bereik (HDR) met een geheel nieuw niveau van diepte en een geweldig kleurenspectrum (breed kleurenbereik). OLED - fascinerend anders.


Heeft u nog vragen? Kom gerust naar onze showroom in Ewijk of neem contact met ons op!

 

Loewe | Samsung | LG |

Loewe Bild 7.55 en Bild 7.65 OLED

Met de Loewe bild 7 luiden we een nieuw tv-tijdperk in. Met een levensechte kleur- weergave en contrasten die scherper zijn dan ooit voor mogelijk gehouden werd. En dat op een scherm dat dankzij de oledtechnologie dunner is dan de meeste smartphones. Het resultaat is het meest buitengewone kleurenpalet en de fijnste kleurschakeringen tot nu toe.

Loewe Bild 7

Dankzij de oledtechnologie worden beelden samengesteld uit zelfoplichtende pixels, de organis- che lichtemitterende diodes. Anders dan bij een lcd-scherm vereist deze technologie geen ach- tergrondverlichting. Wanneer het scherm uitgeschakeld is, is het zwart, zonder lichtweerspiege- lingen. De reactietijd bedraagt minder dan één microseconde. Van fonkelende helderheid tot de zwartste duisternis. Elke pixel kan om het even welke kleur aannemen, en dat met een bijzonder precieze, tot nog toe ongeëvenaarde lichtintensiteit. De aangrenzende pixels worden niet over- straald, waardoor het contrast sterker is dan ooit tevoren. Dankzij de oledtechnologie loopt de contrastomvang van de Loewe bild 7 op tot vijf cijfers – van het donkerste zwart tot het lichtste wit.


Loewe Bild 5.32/40/48 LED

Voor designliefhebbers die veel onderweg zijn en flexibel willen zijn. Puristen, die dol zijn op hightech en kwaliteit. Loewe bild 5 is een multitalent. Een regelrechte krachtpatser, perfect verbonden – voor de grootst mogelijke vrijheid. Uw entertainment-hoofdkwartier voor thuis. Doordacht tot in de details. Modern en individueel dankzij talloze materiaal-, kleur- en plaatsingsopties. Made in Germany with love.

Loewe bild 5 led
De Loewe bild 5 beschikt over een Ultra High Definition paneel, een superresolutie schaalalgoritme en Edge LED-backlights. De extreem vlakke Ultra HD-displays bieden vier keer meer resolutie (3.840 x 2.160 pixels). Het resultaat is kristalheldere details, perfecte contrasten en ongelooflijk levendige kleuren - zelfs voor snelle bewegingen, zoals in sportuitzendingen of actiefilms.

Loewe Bild 5.55/65 OLED

De Loewe bild 5 OLED is modulair, creatief en leuk. Een selectie van individueel configureerbare elementen in verschillende kleuren en materialen stelt u in staat om te wisselen en te combineren om uw eigen droom televisie te maken. Van een op de muur gemonteerde monitor-versie naar een tafelstand versie of vrijstaand op een echte eiken vloerstandaard, verkrijgbaar in warm en natuurlijk Oak Silver of geavanceerd Oak Black, beide met een 80 watt soundbar. Of kies een decoratief eiken frame om harmonisch te combineren met de ultra platte monitor, optioneel aangevuld met de Loewe systeemluidsprekers.

Loewe Bild 5 oled
Geïntegreerde harde schijf (DR +) met 1.000 GB opslagruimte. Bekijk een voetbalwedstrijd terwijl u tegelijkertijd een crime thriller en een film opneemt. Pauzeer programma's en ga later kijken. Of stream uw film van de tv in de woonkamer naar de slaapkamer en bekijk het einde in comfort. Verander kanalen of start met opname, kies films snel met behulp van de programmagids en bekijk snel de achtergrondinformatie: ook beschikbaar om te downloaden naar uw smartphone of tablet, de Loewe app maakt het leven nog makkelijker.

Heeft u nog vragen? Kom gerust naar onze showroom in Ewijk of neem contact met ons op!

Apple NAD Bluesound Yamaha Dali
LG Denon